strzelanina w Coventry??

wczoraj krótko przed polnoca słyszałam cos co jedynie moge opisac jako wystrzaly z pistoletu (nie zebym byla ekspertem, ale wybuchajacy gaznik trabanta to to nie byl ;) ) Okolice Terry Road/Humber Road. Ktos coś wie, tez slyszal? Ja slyszalam 3 wystrzaly, odglos rżniętego silnika i potem jeszcze 3 wystrzaly. Ciekawe...
greg8107 Moze Tupolew sie rozbil a moze za duzo grzybkow?
2012-03-15 14:54:00
Pres Enter to save or Esc to cancel
adam83 ca bralas?? podziel sie!!!
2012-03-15 15:57:00
Avalone. greg8107....organizujesz zlot,chcesz zachecic ludzi a tymczasem sie nabijasz`?no no...dostaniesz z lokcia ode mnie-i to na wejsciu -dzieciaku.:P
2012-03-15 18:30:00
adam83 kolezanka za duzo wziela i miala loty:-)
2012-03-15 20:23:00
bna Ale wy jesteście dziwni dziewczyna zadała pytanie i jest ciekawa informacji JESLI KTOŚ COS WIE a wy od razu nabijacie posty bezsensownymi wpisami ... Sam jakieś 3miechy temu słyszałem późną sobotnią nocą coś podobnego następnie wycie syren radiowozu ..... i tylko teraz nie rozumiem czy większość z was jest z takich wioch gdzie wydarzeniem roku jest kradzież nowego traktora lub bójka pod sklepem i nie dopuszczacie myśli że żyjecie w Dużym mieście niesie z sobą niestety zabójstwa, śmiertelne pobicia rozboje strzelaniny itp czy brak wam inteligencji aby "Jak człowiek" odpisać na zapytanie

Ps co do postu to nic nie wiem ale mysle że warto na stronie BBC Coventry śledzić tam dodawane są newsy no i mam nadzieje że i w MOJECOVENTRY GAZETA! :P
2012-03-16 05:12:00
K.G. Witam!
Co dotyczy strzelaniny , to nic nam na ten temat nie wiadomo. Chciałbym również podkreślić ze gazeta "MojeCoventry" jest miesięcznikiem i sądzę że z następnym numerem ta informacja byłaby nieaktualna.
P.S.
W naszym Magazynie staramy się wprowadzić trochę pozytywnych emocji w szarą rzeczywistość. Negatywu jest wystarczająco na każdym portalu, gazecie czy innych przekazach medialnych.Chciał bym zapytać - czy nie macie czasami dość - zabójstw, zamordowanych członków rodziny, zabitych w wypadkach samochodowych, spadających samolotach, wymierających gatunkach, tragicznym stanie gospodarki czy ekologii i tym podobnych informacji oraz plotkarstwa. Przecież tego jest pełno i wszędzie a niektórzy z chęcią by zobaczyły zdjęcia rozwalonych głów, palonce się samochody, spadające helikoptery a najlepiej na żywo.
Skupiamy się na edukacji oraz uświadamianiu niektórych aspektów społeczeństwa, pomocą czy radą , informacją w miarę naszych możliwości.
Jak wiadomo, jesteśmy młodą gazetą i w miarę upływu czasu postaramy się bardziej usatysfakcjonować naszych czytelników.

Z Poważaniem
K.G.
2012-03-16 12:30:00
katidedek [color=red]nie jestem zbytnio w temacie ale na stoku cv3 cała chata jest taśmą policyjną zabezpieczona :) a tak robią gdy jest zabójstwo :)[color=red][/color][/color] :-) :-)
2012-03-16 17:25:00