Paypal

Witam.Mam problem ostatnio Paypal zablokowal mi konto,wyslalam do nich potwierdzenie adresu i danych o jakie prosili ale nadal jest zablokowany i niewiem jak odblokowac go.
Moze ktos byl w podobnej sytuacji i wie co zrobic.
A moze mozna otworzyc nowe konto na paypal?Mam tylko jedna karte bankowa i niewiem czy jak otworze nowe konto to nie bede miec problemow.Dziekuje za pomoc
krzysiek Raczej szybko dzialaj, bo moze padlas ofiara oszusta. Paypal raczej nie prosilby o takie dane!
2012-02-19 18:30:00
Pres Enter to save or Esc to cancel
rugby14 Paypal prosil mnie o weryfikacje danych poniewaz zblizalam sie do limitu 1900 na rok.Teraz nie wiem co mam zrobic:(
2012-02-19 19:03:00
agnieszkal30 paypal to wogóle porazka ja mam dwa konta raczej miałam i obydwa mi zablokowali na 180dni i mam ok.1800 funtów zblokowane !!!!!!!
i musze czekać az szanowne Panstwo mi rozblokuje !!!!!!!!!
czy ktoś wie jak to przyspieszysz !!!!
2012-02-19 19:45:00
rugby14 Agnieszkal30 Ty mialas obydwa konta Paypal z nr jednej karty kredytowej i czy te konta byly osobiste czy biznesowe.Ja mam konto zablokowane i Paypal mi napisal ze za 180 dni bede mogla wyplacic pieniadze z konta.Tylko tyle ze przed zablokowaniem zdazylam wyplacic pieniadze,zostawilam tylko £20.Takze nie tak zle.£1800 to niezla sumke masz zamrozona:(
2012-02-19 19:57:00
agnieszkal30 ja mam dwa konta bankowe osobiste i na te dwa rozne konta mam paypala.
to mialas szczescie ze zdazyłas wypłacic pieniadze no mi sie nie udało.
paypal mi napisał ze blokuja mi pieniadze na 180 dni bo mam dwa konta na jedno nazwisko i na jeden adres i niby dlatego !!!!!!!!!!!!!
mam nadzieje ze jak minie te chol...... 180 dni wypłaca mi te pieniadze !!!!!!!!!
2012-02-19 20:06:00
rugby14 No mialam intuicje:)
No wlasnie sama nie wiem czy mozna miec dwa konta.Na stronie Paypal napisane jest ze mozna miec jedno a gdzies na MC czytalam ze ktos tam zakladal sobie wiecej.
Dlatego nie wiem w jaki sposob mozna to zrobic zeby nie bylo problemu.
2012-02-19 21:25:00
agnieszkal30 musze poczekac te 180 dni i mam nadzieje ze oddadza mi moje pieniądze !!!!
tylko zeby sie im znow cos nie przywidziało !!!
2012-02-20 09:48:00
lstudenny Witajcie

Byłem w podobnej sytuacji, paypal blokuje konto jezeli przekroczy się limit. Wtedy trzeba wysłać do nich potwierdzenie danych. Mnie też mówili, że to potrwa 180 dni ale dzwoniłem do nich tak mniej więcej co godzinę i odblokowali tego samego.
2012-02-20 23:54:00
agnieszkal30 To miałes wielkie szczęście - gratulacje !!!
u mnie stwierdzili ze naruszylam regulamin mając dwa konta i dlatego zblokowali i teraz gn....obracają moimi pieniędzmi a ja mam czekać !!!
złodzieje jedni znam duzo takich osób którym kupe kasy poblokowali na 180 dni i nic nie mogli zrobić - mafia jedna !!!
Normalnie brak słów, brali sobie od każdej transakcji jakies swoje opłaty i jeszcze na koniec zblokowali reszte.
A co do przekroczenia limitu to wysłałam im wszystkie dokumenty i limit mi rozblokowali a za pare dni po tym zablokowali mi obydwa konta - szok normalnie.
stało sie to w grudniu takze w czerwcu mam nadzieje ze kase mi oddadza !!!!
chyba że znow cos nowego wymyśla.........
2012-02-21 09:29:00
agnieszkal30 A podaj numer tel.do nich to moze spróbuje do nich zadzonić .....
2012-02-21 09:30:00