Coventry City FC

Kto bywa na meczach ccfc niech da znac bo mało nas a fajnie by było zebrac ekipe
swojaków
ra-fee Siemasz misiak :D

hehe bo jaaaaa chcialem powiedziec ze chodze na mecze i mam nawet koszulke, narazie tylko stara ale mam :D

apropos KUP MI BILET NA MECZ Z NOTTS COUNTY nie wiem czy dostales mojego smsa dlatego tutaj tez to napisza :D

Panowie i panie, wszyscy sympatycy PILKI NOZNEJ zapraszamy wszystkich polskich mieszkancow COV do supportowania naszych SKY BLUES!!!

Jesli ktos ma jakies pytania co do meczy, ceny biletow, albo jakies inne prosze pisac do mnie albo do MAUPY w formie prywatnej wiadomosci...

POZDRAWIAM WSZYSTKICH KIBICOW SKY BLUES!!!

Do zobaczenia na meczu we wtorek 14 sierpnia!!! CIAO!!!
2007-08-02 12:00:00
Pres Enter to save or Esc to cancel
makarena Hej,
Fajnie ze kolejny ciekawy temat zagoscil na naszej stronce. Ja moze nie interesuje sie az tak pilak nozna ale podab mi sie fakt ze chcecie zjednoczyc sily polskich kibicow. a chodzicie tez na mecze hokeja?? ja bylam i bylo naprawde super. Cov. nie jest takie zle ma swoja druzyne pilkarska i hokejowa:D
Pozdrawiam,
2007-08-02 21:14:00
maupa hokej odpada narazie żużel i piłka, a swoja drodą to na sparingu z espanyolem dojrzauem paru ziomków ale nie było jak pogadać
2007-08-02 22:02:00
maupa no wyglada na to że ludzie sa zbyt zarobieni żeby isc na meczyk... a szkoda bo to niezły ubaw, zupełnie inaczej niż w polsce: zero chamówy. a wogule dla zainteresowanych to ceny biletów:
na lige zazwyczaj 22Ł
na puchar ok 15Ł
no ludzie już w ten weekend zaczynaja sie rozgrywki
2007-08-08 13:32:00
maciej witam, ja swego czasu interesowałem sie piłą, no ale od kiedy jestem w Anglii jakoś zaprzestalem głównie z braku czasu. Chętnie wybiore się na meczyk, chłopaki dajcie znać co i jak. Ja się na to pisze..:))
2007-08-08 19:28:00
maupa no to jazda, pierwszy mecz sezonu do przodu :D Barnsley-CCFC 1-4 oby tak dalej!
2007-08-12 10:48:00
maupa Już jutro o 19-45 mecz pierwszej rundy pucharu FA Cov City podejmie Notts County z Nottingham
dla zainteresowanych bilety do nabycia w kasach na RICOH lub w sklepie klubowym w centrum. (cena 12Ł)
natomiast w sobotę mecz ligowy z Hull City o godz 15-00 (bilety 22Ł)
zapraszamy!
2007-08-13 18:43:00
maupa tak jakby ktos soie interesował jutro gramy z west ham na ricoh
2007-10-30 00:23:00
maupa jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest!!! dzis na pół godziny przed finalnym termninem ogłoszono przejecie klubu co oznacza przypływ kasy i spłacenie długów
2007-12-14 18:54:00
elias26 A czy ten west ham to to samo co Southampton ? z naszymi w składzie ? ? bo sprawdzalem na stronce CFC i piszą ze 15 grają u siebie z Southampton.Plana mamy się z dziewczyną wybrać.
2007-12-15 13:23:00
maupa to juz po fakcie. byłem na meczu, atak wogule to wiesz o co chodzi w piłce nożnej? bo jak nie wiesz czy west ham to to samo co southampton, to chyba nie masz pojecia. odpowiadam NIE west ham to nie to samo co southampton.
2007-12-16 18:30:00
elias26 dlatego zadałem to pytanie bo nie znam sie na 1 lidze angielskiej. a ty sie tak nie unoś bo aż błędy ortograficzne robisz. Normalnie nie możesz napisać na normalnie zadane pytanie ?
2007-12-16 20:00:00
maupa nieważne. 5 tego stycznia w ramach pucharu FA wyjazd do Blackburn ,ceny biletów jeszcze nie sa znane ale w sumie razem z przejazdem powinny wyniesc ok 40Ł. (dla niewtajemniczonych blackburn to nie to samo co bolton :lol: )
2007-12-16 21:16:00
maupa cenyy na blackburn:

Adults ?19
Adult (Season Ticket Holder) ?15
Senior citizens (over 60) ?7
Under 16 (Unaccompanied by an adult) ?7
Under 16 (Accompanied by an adult) ?1*

*To the ratio of one per junior

Official Coach Travel

Adults ?10
Senior citizen/junior ?10
Adult season ticket holder ?10
Concession season ticket holder/JSB/Disabled ?10

Coaches will depart the Ricoh Arena at 10.30am.
2007-12-18 18:24:00