info
Zależy jaki masz angielski. Teraz jest sporo ofert w sklepach przed świętami, bo ruch większy. Często widzę kartki na szybach, że potrzebują kogoś. Tylko nie wiem czy po świętach nie "pozbędą" się pracownika. Ale nawet jeśli tak, to zawsze dodatek do CV. Więc warto rozglądnąć się po sklepach i mieć w torebce gotowe CV.
2011-11-21 18:27:00
Pres Enter to save or Esc to cancel
info
link do pracy
10 godzin tygodniowo w szkole w stołówce za ponad 12 tysięcy rocznie.
Edytowany przez info o Lis 24, 2011 - 06:35 PM.
2011-11-24 19:35:00
dux
pro rata - czyli za pełny wymiar godzin :)
tzn że jeśli 10godz uznamy za 1/4 etatu to wynagrodzenie będzie odpowiednio 12tys/4 :)
2011-11-24 19:47:00
pauletta
witam,widzialam ze potrzebuja w bedworth w HOME BARGAIN i z tego co sie orientuje sa to godziny pracy 16-20,wiem ,ze sa bardzo przychylni i dopasowuja sie do ciebie.bedworth to prawie ocventry:P
2011-11-26 18:13:00
arahja
Podbijam temat ;-)
Podobnie jak koleżanka powyżej, poszukuję pracy na part-time, najlepiej wieczorami, może też być na 2-3 dni w tygodniu w pełnym wymiarze (8 godzin). Czy ktoś z Was wie może, gdzie mogłabym się zgłosić, może któraś z agencji szuka pracowników do pracy w takim systemie? Z angielskim nie ma u mnie żadnego problemu. Będę wdzięczna za każdą informację! :-D
2012-08-06 11:17:00
emily
Chcialabym ponowic temat. Również szukam pracy. Może ktoś zna jakieś agencje co maja pracę na popołudnie lub nocki?? Chodzi mi o jakąkolwiek pracę
2012-10-12 16:27:51
wrzona
Hejka, mam pytanko w sprawie tej pracy w Home Bargain, czy to jakas sprawdzona informacja ze szukaja kogos do pracy bo byłam na ich stronie i nic nie ma wspomniane o jakichs wakatach w Bedworth, mi by bardzo odpowiadało jesli by nadal kogos szukali, podejde jutro do nich i zapytam
2012-10-14 16:39:40
emily
Do WRZONA. wpis o Home Bargain jest z zeszlego roku wiec pewnie cos sie juz zmienilo... Bylas moze popytac ?
2012-10-16 10:33:26
wrzona
Hahahaha, nawet nie spojrzałam na date , faktycznie z czasem sie minełam :) A co do pracy tam to jescze nie bylam bo mi maz doradził zebym chociaz na NiN poczekała ale na bank sie zapytam o to , natomias wyczytał ze do ALDI w Bedworth mozna tez spróbowac aplikowac bo ciagle przyjmuja aplikacje i nie czekaja na zwolnienie sie jakichs miejsc pracy, a poniewaz okres swiateczny sie zbliza to kto wie , wiecej pracy wieksze szanse na przyjecie, ponoc stawki to 8-9Ł za godz, aplikowac mozna przez ich strone. Takze tam złoze tez aplikacje i zobaczymy co z tego wyjdzie. Takze zycze wszystkim powodzenia w poszukiwaniach:)
2012-10-16 11:31:20
pauletta
hej ja pracuje w home bargains juz 1.5 roku,niestety narazie nikogo nie potrzebuja ale byc moze cos sie zmieni po nowym roku bo pare osob ma odejsc
a co do aldi tam jest dobra stawka godzinowo,ale ponoc (tak slyszalam)ze jest bardzo ciezko bo do wykladania towaru maja tylko dwie osoby(przypuszczam ze stad ta stawka)
2012-11-30 12:05:41
czarnotka
na wykladaniu towarow w aldim wcale niema dobrej stawki. 6.60 na wykladaniu. dobra stawke to maja na kasie bo maja prawie 10f na godz
2012-11-30 12:28:53
pauletta
widzialam wiele razy ogloszenia w aldim i napewno 6.60 £ na tym ogoszeniu nie widnialo,to nawet ja wiecej zarabiam,a myslalam o przeniesieniu sie do sasiadow ze wzgledu na stawke;)
ale nasluchalam sie od ludzi tam zatrudnionych za duzo na temat pracy tam wiec dziekuje,ale nie
2012-12-01 21:40:53
czarnotka
ja sie pytalam tam o prace i taka stawke mi powiedzieli. takze albo pisza zle na kartkach albo zle mowia.
2012-12-03 09:23:05