maja112
Tez sie tam wybieram z dzieckiem wlasnie, ale nigdzie nie moglam znalezc opinii na temat jedzenia, czy warto...
Tym bardziej, ze kiedys bylam w poskiej reastauracji w Dublinie i jak zamowilam pierogi to dostalam 3 sztuki!? nie byly wcale duze, wiec mam uraz do takich miejsc, bo pierozki uwielbiam, tak sie na nie cieszylam i taaaaki zawod:)) jesli ktos jada w polskich restauracjach niech sie podzieli wrazeniami:)
2011-08-28 20:42:00
Pres Enter to save or Esc to cancel
rosak
Byłem w Strzeszy w marcu z dzieciakami. Jedzenie (obiad) dobre i niedrogie. Kelner, a raczej chyba sprzedawca, młody chłopak, raczej do zawodu niezbyt przyuczony ale starał się być uprzejmy. Złego słowa nie byłem w stanie na jego temat powiedzieć.
2011-08-29 10:52:00
kamson
Warto tam iść. Jedzenie nie drogie i na pewno każdy dobrze zje. Nie żałują tam porcji. A co do kelnera to nigdy nam się nie trafiło byśmy zostali źle obsłużeni bądź w niemiły sposób :)
2011-08-29 11:16:00
maja112
dzięki za info, na pewno sie wybiore:) a restauracja polonia?? podbne wrazenia?
2011-08-29 11:32:00
kamson
Hmmm Polonia ma też bardzo dobre jedzenie i pani właściciel jest bardzo sympatyczna :) ale... w Poloni za zupę + pierwsze danie + coś do picia dasz 15f/os a w Strecha za to samo wyjdzie ok 9f :) ale warto spróbować jedzenia w obu miejscach, bo jak wiadomo są gusta i guściki :)
2011-08-29 13:15:00
buziaczek
w restauracji polonia nie bylam wiec nie moge nic powiedziec na temat ani jedzenia ani obslugi ,moze mieliscie wiecej szczescia i trafiliscie na milszego kelnera w Strzecha ale ja bylam oburzona jego zachowaniem .Wydaje mi sie ze w restauracji na takim poziomie kulinarnym obsluga powinna rowniez posiadac jakis poziom tymczasem tam tego brakuje.
2011-08-29 16:49:00
nejra19832
Ja wybrałam się wczoraj do restaruacji "Strzecha"i ja się zawiodłam jak również reszta ludzi którzy wybrali się ze mna...Jak nie było danie przesolone,że nie dało się zjeść to znowu nie doprawione,albo zupelnie nie było tym czym miało być. Cena to 5.90 za zupe jak również za danie głowne....No i długo się tam już nie wybiorę...Często jadałam w"Polonia" i jak dla mnie o niebo lepsze jedzenie,porcje bardzo duże...i cena to okolo 13 funtów za obiad z dwoch dań..Więc co do cen są praktycznie identyczne.Obsługa też w drugim miejscu dużo milsza no i nikt mi prawie,że za plecami nie pali papierochów to było okropne...Szkoda,że nie ma więcej takich miejsc z pusznym polskim jedzonkiem :lol:
2011-08-30 20:18:00
tomasz1302
hmm....5.90 a 13 to chyba jest inna cena a nie podobna ????
2011-08-30 20:35:00
aaggaa30
Witam wszystkich serdecznie.W pubie Strzecha bylam z rodzinka z 4 razy na obiadku i za kazdym ta em bylo smaczne i mila obsluga noi nie wspomne o cenie 5.90 za zupa I drugie Danie .zupe mozna nawet kupić sama i płacisz 2 f.Lepiej zjeść polskie jedzonko niż np u tych ciapatych.ostatnio to byłam gdzieś około 2 tyg to był akurat byla zmiana kucharza ale jedzenie było dobre . Rodzinka byla zadowolona i ja rowniez:)To jest moje zdanie ale Kazdy lubi co innego.zapomnialam wspomniec ze to nie byla nasza ostatnia wizyta.Jezeli bedziemy glodni I tylko bedziemy w poblizu to wejdziemy na obiadek.:)
Edytowany przez aaggaa30 o Sie 30, 2011 - 08:09 PM.
2011-08-30 21:04:00
vintage
Bylam w restauracji "Strzecha" jeden raz tylko i to na kawie :) kilka przestronnych roznych stylistycznie sal do wyboru, tanio, nie zauwazylam zeby ktos dymil peta w srodku, niestety herbata towarzyszki wyladowala na podlodze przez nasza nieostroznosc, i mlody chlopak ktory tam pracuje sprzatanal bez grymaszenia i bez wyrzutow, jego kulturze nie mam nic do zarzucenia.
Jak zjem obiadek powiem wiecej na temat reszty, dodam ze jestem typem klienta, ktoremu nie trzeba wlazic w tylek i nadskakiwac, wole obsluge niewidoczna aczkolwiek skuteczna. I taka mi sie wydaje jest w tej restauracji.
2011-08-30 22:13:00
nejra19832
hmm....5.90 a 13 to chyba jest inna cena a nie podobna ????
Jak byś czytał uważnie to byś takich pytań nie zadawał...Zdecydowanie inna ale 5.90 jest za jedno danie co razy dwa daje nam 11.8 a okolo.13 podałam za dwa danie więc ceny bardzo podobne:)
Ja zdecydowanie też preferuję obsługę która nie nadskakuje ale też nie krzywi się,że musi pracować lub nie potrafi szanować klienta.
Każdy ma inne preferencje smakowe i inne wymagania ale ja wiem,że chyba raczej tam nie wróce chyba że na piwko lub kawkę bo miejsce jako miejsce jest ok, no i warto zajrzeć a może się coś zmieni :-P
2011-08-31 15:58:00
dux
Może coś się zmieniło od czasu kiedy ostatnio tam byłem, ale zwykle w Strzesze był spory wybór dań i zup dnia, których zestaw (zupa+drugie) kosztowało właśnie 6 czy 7f.
Na moje 3 obiady, które pamiętam w tym miejscu, tylko raz byłem bardzo zawiedziony - dostaliśmy obydwoje po takiej podeszwie, że ledwie z 10% z tego kotleta (coś z grilla) dało się jakoś wyskubać i zjeść. Poza tą porażką obiady były bardzo dobre, a na szczególną uwagę zasługują zupy. Choć sam dość rzadko jadam zupy - w Strzesze zupy naprawdę były (są?) rewelacyjne.
2011-08-31 16:24:00
edyta3434
witam!
Co do restauracji Strzecha, to byłam na obiedzie tydzień temu. Za porcje dla dwóch osób(zupa + drugie danie) zapłaciłam 12 funa. Wyszliśmy najedzeni. Obsługa była miła, szybka. Dania świeże i porcje duże. Ja swojej nie dałam rady dokończyć. Nie była to moja jedyna wizyta. Nie zdażyło mi się być niemile obsłużonym, lub trafić na jakąś niemiła sytuację. Może mam szczęście. Nie wiem.
2011-08-31 19:20:00
randy
Może chłopaczyna miał zły dzień po prostu , każdy z nas miewa złe dni prawda ? Tobie też się nieraz zdarzyło ?
2011-09-03 23:44:00