Anonim
hej emiliana o ktore tesco ci chodzi frozen czy z ciuchami??
2011-06-28 15:56:00
Pres Enter to save or Esc to cancel
kamson
Jezeli chodzi o Tesco c ciuchami to watpie aby byla dostepna praca na nocna zmiane . Z tego co wiem to od x czasu agencja tam nawet nie pracuje na nocki. Frozen w Daventry? Pierwszy slysze . Akurat teraz otworzylo sie nowe Tesco grocery. Z tego co wiem sa tam miejsca na Part time. Wlasnie na weekendy szukaja ale czy na nocna zmiane to pewien nie jestem. Musisz tam podjechac i wziac aplikacje z security. Tam masz w jakich godzinach bys chciala pracowac . Jezeli sie odezwa ok . Praca nie jest lekka ale 8,53 f/h.
2011-06-28 18:00:00
vintage
Hejka, a co to za tesco z ciuchami i jaka tam jest praca? No i za posrednictwem jakiej agencji szukac tam pracy?
Pozdrawiam
2011-06-28 19:00:00
emiliana
dzieki za pomoc a jesli chodzi o to tesco grocery to gdzie ono sie znajduje:) z gory dzieki!!!
2011-06-28 20:45:00
spiderko_2
Magazyn z ciuchami jest jednym z największych magazynów w europie, z tego co pamiętam ma 200 ramp goods-in i out, robi spore wrażenie. Wszystko także jest tam skomputeryzowane i bardzo nowoczesne. Czas pracy i wydajność pracowników jest dokładnie mierzona - nawet do ubikacji się idzie to trzeba kartę odbić aby zatrzymać zegar. Pracowałem tam w 2006 więc może coś się zmieniło od tamtego czasu, ale powiem tak, praca wydaje się byś lekką i przyjemną, w końcu to tylko ciuchy, ale tempo pracy i zgrzewki po 10 par jeansów XXXL skutecznie dojadą wam kręgosłupy. Paca dla silnych fizycznie i psychicznie. Ja pracowałem przez agencję Driving Edge, ale nie wiem czy oni tam jeszcze istnieją, była jeszcze słowacka agencja Rapier.
Daventry 1 - post code NN6 7EA tel. 01788 206101 - size 741000 sq. ft., staff 386 people
2011-06-29 14:40:00
emiliana
Dzieki serdecznie za ta informacje:))) Pozdrawiam
2011-06-29 15:27:00
kamson
Nie wszystko jest do konca prawda co napisal spider. Racja jest to skomputeryzowany magazyn i norma pracy jest ustalona. Ale nie prawda jest zeby isc do WC trzeba odbijac sie jakas karta moze mu sie cos pomylilo z innymi kartami typu ; lunch . Pracoowalem tam dosc dlugo praca wcale nie jest az tak ciezka jak kolega wyzej opisuje. Racja bywaly dni kiedy czlowiek mial dosc po kolejnych 12 h:). Ale pracuja tam tez drobne kobitki ktore sobie daja rade. Sa dwie wady tego magazynu 6 dni pracujacych tylko sobota wolna plus 3 przymusowe overtime'y w tygodniu jak jest "busy". Agencja ktora tam teraz funkcjonuje to Prime Time.
2011-06-29 16:30:00
vintage
dzieki za wyczerpujace info, w sumie ciuchy lepsze na start niz banany :)
2011-06-29 17:22:00
kamson
zdecydowanie no i stawka godzinowa 7L/h od poniedzialku do piatku i w niedziele 8,95l/h.
2011-06-29 17:30:00
spiderko_2
Kartę na "siusiu" odbijało się żeby zegar zatrzymać, w innym przypadku norma ci spadała. Oczywiście głowy nikt ci nie urywał jak jej nie odbijałeś, nawet na lunch mogłeś sobie pójśc bez odbijania - ale nie zmienia to faktu że zegar cykał dalej, a ty nie pikowałeś. Możliwe że zlikwidowali te karty z powodu nadużyć.
Jeśli chodzi o jeszcze jakieś pomysły gdzie szukać pracy - w Rugby bodajże jest magazyn z książkami, w nazwie ma "color", ale nie pamiętam dokładnie. Dużo polaków tam pracuje.
2011-06-30 12:22:00
emiliana
Hallo !!!mam pytanko czy ktos sie orietowal z ta praca w tesco ???
2011-07-04 18:23:00
spiderko_2
emiliana podałem numer, jaki problem tam zadzwonić?
2011-07-05 21:58:00
vintage
ja sie nie dowaiadywalam ,ale sie wybieram na dniach do prime time do birmingham z zamiarem rejestracji i podpytania o te konkretna prace, ale wiadomo - nie tylko..
Edytowany przez vintage o Lip 05, 2011 - 10:14 PM.
2011-07-05 23:00:00
kamson
W dalszym ciagu poszukuja do magazynu Tesco Grocery na part time. Praca bezposrednio dla Tesco nie dla agencji. Godziny pracy 14-18 Mon- Fri. Weekendy z tego co wiem po 8 h ;) Aplikacja u security . Nazwa magazynu Daventry Grocery.
2011-07-12 19:16:00