Abonament orange

Witam mam pytanko odnosnie rozmów darmowych z Polską z abonamentu orange. od pewnego czasu nie mogę uzyć numeru którym do tej pory miałem możliwośc dzwonienia za free. Może ktos zna inny numer albo wie jak delikatnie z tego abonamentu zrezygnować? Będe dzwieczny za jakiekolwiek sugestie lub pomoc. Z góry dzieki. :-?
tomasz1302 widze że nic z pomocy trudno
2007-07-21 19:22:00
Pres Enter to save or Esc to cancel
adusia29 Osobiście nie słyszałam, żeby w ogóle można było dzwonić z orange do Polski za darmo. Sama mam abonament z O2 i mogę dzwonić do Polski za darmo, ale już ludzie, którzy biorą abonament teraz lub wzięli jakiś miesiąc temu nie mają takiej możliwości by dzwonić za free. więc przykro mi bardzo ale chyba nici z dzwonienia za free z Twojego tel. komórkowego. A jeżeli chodzi o zrezygnowanie z abonamentu, to przykro mi bardzo ale na ten temat nic mi nie wiadomo. :-( :-( :-(
2007-07-29 19:47:00
maciej Witam:) Ja osobiscie polecam FREECALL, ktory pobierzecie z internetu, po zaladowaniu 10 funtow(euro) przez pierwsze trzy miesiace dzwonicie do calej europy na stacjonarny za free jak sama nazwa wskazuje. Po 90 dniach pobierana jest oplata do 1p/min ktore zaczynaja sciagac z tych 10 funtow. Co prawda dzwonisz tylko z kompa ale mysle ze i tak nie ma w tej chwili lepszej oferty!!
pytania?? piszcie pozdrawiam
2007-07-29 21:25:00
aniacoventry Ja rowniez urzywam freecall'a, ale nie doladowuje. Rozmawiam do 5 min.potem sie rozlaczam i znow dzwonie, az do ponownego nowego logowania...
2007-07-30 00:32:00
maciej Droga Aniu:)), o sposobie "na 5 minut" nie slyszalem ale z wlasnego doswiadczenia wiem ze po wykorzystaniu ?10 ( co przy tak malej stawce za minute trwa dosyc dlugo) mozemy zaladowac konto za kolejne 10 funtow i po raz kolejny rowniez dostaniemy 3 miesiace gratis. Zapomnialem tylko dodac w poprzednim poscie ze w kazdym pojedynczym tygodniu mozemy wykorzystac do 300 minut.
Pozdrawiam:))
2007-07-30 02:27:00