Siatkówka amatorska

ja bym z chęcią pograła może udam nam się coś zorganizować?? Czy jest ktoś chętny??

Edited by martina02 on Sie 07, 2010 - 05:09 PM.
luki pewwnie ze lepiej zostawic na na stepny miesiac
Chyba ze ktos wie ze nie bedzie mogl chodzic w sierpniu
2011-07-05 18:59:00
Pres Enter to save or Esc to cancel
ducq Witam,
Widze ze wywolalem mala klutnie swoja propozycja. Ale mysle ze kilka osob nie do konca wie co mialem na mysli. Otoz zaporoponowalem zeby jak ktos chce dojsc do formy i przypomniec sobie jak powinno sie niektore rzeczy wykonywac to warto by bylo moze przyjsc wczesniej i po prostu po odbijac w parach ze 20 minut a potem przez ok 10 minut zaleznie od frekfencji pocwiczyc atak. Co jak co ale po 5 latach przerwy sama gra nie wystarczy zeby sobie przypomniec jak sie co robi. Widzac rowniez jak wiele osob chce atakowac z nad siatki nie do konca wiedziac jak sie to robi, zaproponowalem (rowniez zeby obnizyc koszty i jak najpelniej wykorzystac sale) ze jak ktos jest chetny pocwiczyc lub sie czegos dowiedziec to sluze pomoca, niech przyjdzie i pocwiczy. Jesli chodzi o pilki to ponoc jest ich wiele na zapleczy sali. Kolejna sprawa to czas, skoro wiekszosc nie chce tracic czasu z tych 2 godzin, to zawsze mozna przyjsc wczesniej 30 minut jesli ktos chce.
Prezes powiedzial ze napisza o tym na forum zeby zobaczyc co ludzie o tym mysla i jak to sobie wyobrazaja. Wiec to nie jego wina!!!
Moja propozycja jest wciaz aktualna w 4-6 ludzi spokojnie mozna chyba wynajac dodatkowo sale na 30 minut od czasu do czasu?

Pozdrawiam i do zobaczenia w niedziele
2011-07-06 16:28:00
pilot Większość osób zdecydowała się na rozgrzewkę, którą do tej pory się odbywała, więc pozostaniemy przy tej formule. Oczywiście kto chce może sobie przez ten czas ćwiczyć atak, rozgrywanie piłki itd.
Salę wynajmuje się na sloty ( z tego co pamiętam 1 slot to około 50 minut). Niestety przed nami jak i za nami sala jest już zarezerwowana, więc na dodatkowy trening trzeba by było wybrać mniej dogodny termin, co raczej nie jest najwygodniejszym rozwiązaniem.
2011-07-06 17:07:00
manieknba Witam ja jestem za aby wynajac dodatkowo sale na te godz aby potrenowac
wiem ze wiekszosci nie przypadlo do gustu potrenowac 20 min przed i uszanowalem te decyzje
ale jesli bedzie pare osob chetnych to jak najbardziej na TAK pisze sie na to...

Do zobaczenia w niedziele ..............
2011-07-08 00:07:00
rico Jak się da to fajnie, jak się nie da, to też nic się nie stanie. Kto chce się rozgrzewać po swojemu, niech to robi. Możemy przecież na połówce sali poćwiczyć i nikomu nie przeszkadzać. Ja z chęcią zjadę kilka minut przed terminem, żeby się przeciągnąć, zanim założą siatkę. Fakt, że to nie treningi, tylko amatorka. Jeśli jednak coś poprawię w grze dzięki temu, radocha ogólna z grania będzie chyba większa ;) Pozdrawiam wszystkich... May the force be with You ;D
2011-07-09 20:53:00
pilot Kto byłby chętny potrenować przez około godzinę w dzień roboczy (środa około godziny 21), a kto w weekend? Kosztu wynajmu sali jeszcze nie znam, zapytam się o nią gdy ustalimy już konkretnie dzień i godzinę.
W tym tygodniu bardziej pasuje mi środek tygodnia i ewentualnie niedziela.
2011-07-10 23:23:00
arturiusz Wczoraj w nocy wizyta w szpitalu...noga spuchla jak balon :-( całe szczęście żadnych uszczerbków przestawień...ale silne naciągnięcie....lekarz przewidział na 2 tygodnie rekonwalescencji :-x
2011-07-11 13:28:00
dux A wszystko przez to że za wcześnie skaczesz! :-)
Tak na serio to dobrze chociaż że nic poważniejszego - zdrowia i czekamy na wielki powrót

PS. Moja babcia okładała kwaśnym mlekiem... :-)
2011-07-11 16:25:00
luki Mnie jak zab bolal to wyrwalem !!!
Szybkiego powrotu do sprawnosci fizycznej !
2011-07-11 20:16:00
pilot Szkoda, że tak pechowo skończyło się dla Ciebie ostatnie spotkanie. Trzymaj się i nie przemęczaj!
2011-07-11 21:15:00
pilot Osoby zainteresowane grą w Leicester w środy odsyłam do oddzielnego tematu.
Opłata za miesiąc sierpień będzie wynosić 5 funtów i będzie zbierana na spotkaniu 24 lipca.
2011-07-17 19:43:00
dux słownie 'pięć'?
2011-07-17 20:59:00
pilot
dux
słownie 'pięć'?

tak :-D
2011-07-17 23:10:00
ducq Tak sobie mysle ze skoro nie mozemy miec sali w niedziele to mozna sprobowac wynajac ja na sobote. Co wy na to?
2011-07-25 15:41:00
dux no fajnie by było, jakby się dało...
2011-07-25 17:50:00