Wolek
Hej. Skoro już zaczęliście to ja tez zabiorę głos w tej dyskusji. Owszem może i powinno się informować,albo zostawiać wiadomość na forum,ze się nie przyjdzie,ale nie zapomnijmy o wypadkach losowych...to się czasem zdarza i nie zawsze jest możliwość,żeby kogokolwiek poinformować. Powiem tak...teraz i tak jest o wiele lepiej niż było wcześniej...hala jest zapłacona tak,czy inaczej wiec nie ma się co martwic o dodatkowe wydatki. Nie tak jak kiedyś(jak przyszło 4 albo 5 osób i trzeba było płacić). Tak przy okazji chciałbym powiedzieć,ze ja wypadam ze spotkań w przyszłym miesiącu. zazwyczaj mam mecze w niedziele także po prostu nie dam rady czasowo i zdrowotnie;). Co do spotkań wakacyjnych to jeszcze się okaże:P Ale tak,czy inaczej życzę wszystkim udanej zabawy. Pozdrawiam;)
2011-04-11 00:24:00
Pres Enter to save or Esc to cancel
aaggaa30
Witam wszystkich serdecznie .Piotrek masz racje nie ma sie co klocic ,tylko przychodzic i grać ::). .Poprostu jak kogos nie bedzie to niech pisze na forum ,sms cokolwiek zeby nie bylo takiej sytuacji jak ostatnio .Pozdrawiam:)
2011-04-11 12:01:00
juliaq
Tak ale wiadomo że lepiej żeby sie ludzi poinformowało o tym że sie nie bedzie bo wtedy nie bedzie takiej sytuacji jak ostatnio ... Wiadomo tez że dobrze że sala jest zapłacona jeszcze tego brakowało żeby takie cos sie stało ... pozdrawiam :)...
2011-04-11 19:05:00
pilot
Wolek -> szkoda, że musisz zrezygnować z naszych spotkań przez miesiąc, ale w zupełności to rozumiem. Pamiętaj, że zawsze jest miejsce dla Ciebie.
Nie mamy możliwości zmuszenia kogokolwiek do informowania o tym, że się nie pojawi. To pozostaje już w kwestii tej osoby. Oczywiście było by bardzo na miejscu informowanie o swojej absencji poprzez forum, czego mam nadzieję wszyscy będą przestrzegać.
2011-04-11 19:38:00
pilot
Nastąpiła miła zmiana w długości spotkań. Teraz gramy 20 minut dłużej! Czyli 0d godz 16 do 17:50! :-D
2011-04-14 19:56:00
luki
2 godziny to juz cos !
A co do dyskusji na temat ostatnich absencji ...
tak jak Piotrek pisze przychodzi ten kto chce grac ,chodzi tylko o to zeby poinformowac innych ,ze sie nie przyjdzie
I to wszystko
I nie drapcie sie wiecej
2011-04-15 10:07:00
manieknba
Jedno pytanie kiedy nastepne spodkania ?
Next wrócę do nie obecnosci tj. ja sie usprawiedliwialem Piotr wiedział ,mam kontuzje barku wiec nie moglem
i nie bede mogl przez kilka tygodni..
Next dobrze by było aby prezes klubu zawsze był a jak nie moze to niech informuje wszystkich ze nie przyjdzie ,
pn. ja dzwonilem do pita ale nie mogl przekazac ze mnie nie bedzie poniewaz sam nie przyszedł ...
Pozdrawiam wszystkich i aby wszyscy przychodzili jak nalezy.....................
2011-04-16 00:12:00
pilot
Jedno pytanie kiedy nastepne spodkania ?
Następne spotkanie jest w niedzielę 8 maja od godz. 16 do 17:50.
Informacje na temat spotkań, opłat itp. będę starał się umieszczać na bierząco w opisie strony (duża ilość tekstu na samej górze stronie).
2011-04-19 22:30:00
pilot
Z okazji nadchodzącej Wielkanocy chciałbym życzyć wszystkim zdrowych i pogodnych świąt!
2011-04-23 11:13:00
luki
Allo...Allo...
Achtung...Achtung... siatkarki i siatkarze
Chcialem tylko przypomniec o niedzieli dla zainteresowanych
2011-05-06 21:24:00
aaggaa30
Aga i Bogdan tez bedziemy:)))
2011-05-07 14:20:00
manieknba
Hola hola ja tez bede i mysle ze bedzie nas odpowiednio duzo pozdrawiam ....
2011-05-07 16:49:00
pilot
Również będę. Wczoraj dostałem telefon, że pojawi się od 3 do 5 nowych osób, więc napewno nie będzie nas za mało;-)
2011-05-07 18:38:00
aaggaa30
OBY ZA TYDZIEN BYLO TYLE OSOB CO DZIS :)
2011-05-08 20:40:00