pilot
Piszecie o wynajęciu sali do treningu? Jeśli tak, to dostałem już odpowiedź w sprawie wynajęcia sali w środku tygodnia. Jest taka możliwość, ale trzeba zarezerwować ją przynajmniej tydzień przed planowanym spotkaniem i niestety i nie zawsze się uda to zrobić ponieważ badminton ma priorytet :roll: Opłata za wynajęcie sali na 1 godzinę wynosi najprawdopodobniej 44 funty.
2011-07-25 20:13:00
Pres Enter to save or Esc to cancel
dux
Myślałem że mówimy o wzięciu na ten weekend soboty zamiast niedzieli, skoro niedziela zajęta
2011-07-25 20:52:00
pilot
Myślałem że mówimy o wzięciu na ten weekend soboty zamiast niedzieli, skoro niedziela zajęta
Teraz rozumiem. Zróbmy sobie przerwę, należy się nam :-D
2011-07-25 23:10:00
ducq
Przerwe? Ja dopiero zaczolem sie rozkrecac.
2011-07-27 16:55:00
pilot
W najbliższą niedzielę (28 sierpień) będzie zbierana składka, na miesiąc wrzesień, w wysokości 14 funtów.
2011-08-25 22:44:00
pilot
W dwa pierwsze tygodnie września ( 4 i 11 wrzesień) spotkania się nie odbędą, ponieważ sala została zarezerwowana na jakiś event. W związku z czym składka wynosi 7 funtów (nadpłatę zwrócę 18 września na spotkaniu).
Bardzo proszę poinformujcie o tym osoby z którymi macie kontakt, bo niestety nie wszyscy wchodzą regularnie na forum i nie do wszystkich mam nr telefonu.
2011-08-29 21:07:00
pilot
Byłby ktoś chętny, aby zapisać się do amatorskiej ligi siatkówki w Midlands? Jest już około 5 osób chętnych, więc zalążek już jest.
2011-08-29 21:12:00
manieknba
Czesc wszystkim , nie bylo mnie juz na kilku spodkaniach ale mysle ze od wrzesnia znow bede chodzil regularnie powodow nie chodzenia nie bede podawac to bez sensu . Apropo ligi jak pisales to ja bym byl zainteresowany ....
Pozdrowienia dla calej paczki Maniek....a jak cos to ja zadzwonie do ciebie Pit ....
2011-08-30 05:09:00
dux
1. Jak najbardziej temat ligi wart jest bliższego przyjrzenia się i sprawdzenia z czym to się je - jakie wymagania, jakie koszty, jaka załoga nam potrzebna itp itd
2. Swoją drogą może warto by było zrobić jakieś rozpoznanie za jakąś inną salą na zasadzie planu B - kiedy jak teraz niedziele nam wypadają z kalendarza lub być może mniej lub bardziej regularnie dodatkowego pogrania jakoś wieczorem w środku tygodnia. Może jakaś szkoła, albo inny ośrodek sportowy.
2011-08-30 15:47:00
pilot
Szczegóły dotyczące ligi zna Tomek z Leicester. Prosił mnie bym dał wszystkim znać o takiej możliwości gry w lidze amatorskiej. Po więcej informacji odsyłam do niego (tel. 07902881921).
Jestem za tym by jeździć do Leicester. Grają tam co tydzień w środy od godz. 20, więc gdy ktoś jest głodny grania, z chęcią go tam przyjmą. Wybrałbym się tam jutro i za tydzień, ale nie mam samochodu. Ktoś jest jeszcze chętny?
2011-08-30 18:48:00
luki
co do ligi to tak Moznaby sie blizej przyjrzec tematowi
A co do Leicester To takze nie jestem zmotoryzowany i dlatego nie moge jezdzic Ale jesli ktos by jezdzil to ja bardzo chetnie
2011-08-31 19:25:00
ducq
Ja bede jechal 7 wrzesnia, chetnie kogos wezme po drodze.
2011-09-01 11:59:00
pilot
To ja się piszę na 7 września.
2011-09-01 16:43:00
pawlo767
South Birmingham Volleyball Club
South Birmingham Volleyball Club
SBVC
South Birmingham Volleyball Club zaprasza wszystkich chetnych do gry w siatkówkę!!!
Oficjalnie pod nazwa SBVC istniejemy od stycznia 2009,ale faktycznie debiutowalismy jako Raibow Sports Club w czerwcu 2007 wygrywajac turniej siatkówki na trawie w Nottingham. Mamy juz na naszym koncie kilkadziesiat zwyciestw, pucharów i medali z turniejów i ligowych rozgrywek.
Miniony sezon 2010-11 byl dla SBVC najlepszy w historii. Zdobylismy Mistrzostwa West Midlands League div 1 Mens. West Midlands League div 2 ladies. Zdobylismy West Midlans Ladies Cup, West Midlands Mens Plate oraz niefortunnie przegralismy mecz o wejscie do 1/8 Volleyball England Mens Cup.
Pierwsze i drugie miejsce w turnieju na trawie w Nottingham. Pierwsze, trzecie i czwarte miejsce na turnieju Wick. Pierwsze i trzecie w Chester. Pierwsze drugie i trzecie na turnieju Sandwell.
Pierwsze w Bath. Dwa pierwsze miejsca i jedno drugie w Cambridge. Pierwsze i czwarte miejsce w Cardiff.... Jest, o czym mówic i mozna by dlugo opowiadac.
Zajecia odbywaja sie w poniedzialki i srody w godzinach 19:00-21:00 na sali The Doug Ellis Sports Centre - City University North Sport Centre, 150 Wellhead Lane, Perry Barr.B42 2SY.
Do dyspozycji mamy jednoczesnie 3 boiska ( dwie meskie i jedna dla kobiet) W zasadzie dla kazdego znajdzie sie miejsce do gry.
Tylko 20GBP miesiecznie za 16 godzin na sali!!!!
Zapraszamy do treningów zaawansowanych graczy którzy chce trenowac i grac w brytyjskich ligach w naszych zespolach jak i osoby mniej zaawansowane które milo i aktywnie chca spedzic czas grajac w siatkówke.
Dziewczyny - raczej nie macie mozliwosci w Birmingham pogrania w koszykówke , pilke reczna czy też nie gracie w piłkę nozną więc siatkówka to szansa dla was na ruch na sali w towarzystwie kolegów i kolezanek.
W sezonie meski i zenski zespól wystepuje w National League oraz dwa meskie i zenski w West Midlands League. Nieustannie poszukujemy graczy do tych zespolów. Umiesz grac? Dolacz do nas. Mecze National League oraz wiekszosc meczów West Midlands League odbywa sie w weekendy.
W sezonie wakacyjnym gramy profesjonalnie jak i w zespolach zlozonych z poczatkujacych graczy w imprezach plenerowych na turniejach na trawie i plazy.Do wyjazdów z nami na tego typu zawody zapraszamy wszyskich chetnych. Jest mozliwosc pogrania jak i najnormalniejszego w swiecie biwakowania w rodzinnym gronie.
Sami mozecie ocenic jak sie bawilismy ogladajac zdjecia wykonane przez naszego kolege Michala http://vbengland.com/ Poszukujemy tez sponsorów dla naszych zespolów grajacych w National League. Moze to byc jedna z dróg dotarcia polskiego biznesu do angielskiego klienta.
Jesli mozesz i masz chec zasponsorowac nasze zespoly grajace w National league albo wziasc udzial badz wspóltworzyc jakis projekt siatkarski skontaktuj sie z nami.
Mozecie nas znalezc w czasie treningów i meczów , pod adresami zawartymi na stronie www.sbvc.prv.pl/sessions.pdf Lub skontaktowac sie mail b.v.c@vp.pl lub sms 078513873089 ( niestety na sali i w aucie nie rozmawiam).
Pozdrawiam wszystkich siatkarzy,
Grzegorz
Godziny otwarcia: poniedziałek i środa 19:00-21:00
Adres:
150 Wellhaed Lane
Perry Barr Birmingham B422SY
United Kingdom
Osoba kontaktowa: Grzegorz
Tel: 07851387308
2011-09-05 19:20:00