Siatkówka amatorska

ja bym z chęcią pograła może udam nam się coś zorganizować?? Czy jest ktoś chętny??

Edited by martina02 on Sie 07, 2010 - 05:09 PM.
pilot Na następnym spotkaniu (6 marzec Niedziela godz. 16) będzie zbierana składka za następny miesiąc (4 tygodnie spotkań). Chciałbym serdecznie wszystkich nakłonić na wpłatę za miesiąc z góry, tym bardziej że opłata będzie wynosić tylko 11 funtów (jeśli na taką wpłatę zdecyduje się 12 osób)! Już tłumaczę jak do tego doszło:
Na chwilę obecną w kasie pozostało 49 funtów nadwyżki z poprzedniego miesiąca. Pula ta przechodzi na następny miesiąc (marzec), czyli:
4*44 (cena wynajmu sali za 4 tygodnie) - 49 (nadwyżka z lutego) = 127 funtów (tyle trzeba dozbierać, aby opłacić salę na 4 tygodnie);
127 / 12 (teoretyczna liczba osób która wpłaci za miesiąc z góry) = 11 funtów (opłata z góry od jednej osoby za 4 tygodnie spotkań);
127 / 10 (teoretyczna liczba osób która wpłaci za miesiąc z góry) = 13 funtów (opłata z góry od jednej osoby za 4 tygodnie spotkań).

Na wszelki wypadek prosiłbym o przyniesie 13 funtów, najlepiej odliczoną kwotę.

Edytowany przez pilot o Lut 28, 2011 - 10:18 PM.
2011-02-28 22:15:00
Pres Enter to save or Esc to cancel
Wolek Witam...dla zainteresowanych,ktorzy wiedza o co chodzi to moj numer telefonu...07843786059:)
2011-03-02 05:42:00
juliaq No to super mało kasy :) bo w sumie duzo nas chodzi :P ... Ciekawe jak bedzie teraz ilu nas bedzie ;) oby jak zawsze :) zapraszamy :D ... a do komentarza wyzej to zycze powodzenia osoba którzy zaczna grac nie w amatorska ale profesjonalna siatkówke ;) pozdrawiam ;)
2011-03-04 11:34:00
pilot Też mi się wydaje, że tak mała składka jest super. Mam nadzieję, że dużo osób skorzysta z tak korzystnej oferty :-D
Już kiedyś przewijał się temat profesjolnaj siatkówki. To bardzo dobry pomysł zwłaszcza dla profesjonalistów ;-) Jeśli zajdzie taka potrzeba, zawsze można utworzyć odrębny temat na stronie naszego klubu.
2011-03-04 19:12:00
juliaq Tak dokładnie tak jak mówisz ;):) ... Jak dla mnie to amatroska jest najlepsza :) idzie sobie pograc a zarazem pobaiwic i miec z tego radosc :) ... Bo chyba o to w tym chodzi co nie ?:D Pozdrowienia dla wszystkich graczy :)
2011-03-04 23:50:00
pilot Sala na następne 4 spotkania zarezerwowana. Umieściłem wszystkie terminy na stronie głównej klubu.
Jeśli ma ktoś jakiekolwiek pomysły na temat usprawnienia działania strony klubu, podawania na niej informacji lub samych spotkań bardzo prosiłbym o komentarz.
2011-03-07 19:48:00
luki dzis nie moge Cos mi wyskoczylo
Pozdrawiam wszystkich !!!
2011-03-27 14:52:00
juliaq Hejka wam wszytskim :p ... Chciałam w ogóle powiedzieć że miło że przyszło aż 5 osób ostatnio ... nikt nawet nie napisze na forum że go nie bedzie , bo to chyba nie miłe jak przychodzi sie i widzi sie tylko garstke ludzi ... w ogóle to moim zdaniem to powinni sie wszyscy okreslic ... bo nie wiem czy warto płacic kase zeby przyjsc i mozna powiedziec że w pewnym stopniu pocałowac klamke ... jeżeli bedzie tak dalej to moim zdaniem nie ma to sensu ... macie jakis miesiac żeby sie zastanowic ... i sie okreslic . Pozdrawiam i czekam na jakas odpowiedz ;)
2011-04-06 00:44:00
pilot Cześć!
Właśnie chciałem przeprosić, że się nie pojawiłem i zapaytać jak było, ale Julia mnie wyprzedziła ;-)
Rysiek i Maciek nie przyszli z powodów zdrowotnych , więc są usprawiedliwieni.
Opisana sytuacja faktycznie nie była miła, ale stanowi doskonały przykład dlaczego warto zbierać pieniądze za cały miesiąc z góry i opłacać salę z wyprzedzeniem.
Do tego uzmysłowiłem sobie, że nie mam spisanych numerów tel. do zawodników (mam tylko do Pauliny, Ryśka i Maćka) więc kontakt jest utrudniony. W związku z tym BARDZO PROSZĘ o wysłanie mi na PM swoich numerów tel. w raz z podaniem imienia i jakieś cechy charakterystycznej żebym mógł zwizualizować daną osobę (mam tu na myśli zwłaszcza Grześków) ;-)
2011-04-06 19:28:00
pilot Co do spotkań, to są odwołane na miesiąc z powodu licznych Bank Holiday i wzmożonego okresu wyjazdowego.
Następne spotkanie będzie ustalone na 8 Maj (Niedziela) w godz. od 16 do 17:30.
Bardzo prosiłbym o potwierdzenie przybycia na forum lub poprzez kontakt tel. ze mną(nr. tel. umieszczę w opisie klubu na górze strony).
Pierwsze spotkanie (8 Maj) będzie opłacone z pieniędzy, które zostały z poprzednich składek (zostało 42 funty).
Na pierwszym spotkaniu, będzie zbierana składka na kolejny miesiąc. Jej wysokość będzie uzależniona od liczby osób, które zgłoszą chęć uiszczenia takiej wpłaty (proszę przynieść na wszelki wypadek 20 funtów w drobnych).
2011-04-06 19:38:00
juliaq Widze że jakoś nikt sie nie chce wypowiedzieć ... Piotrek ja myśle że wszyscy powinni chciec ... po ostatnim razie jak zobaczyłam że tak mało osób ... to odechciało mi sie...
2011-04-10 00:01:00
aaggaa30 Czesc wszystkim.Julia niektorzy pracuja i rozne sytuacje sie zdarzaja .A nikt tobie sie nie musi tlumaczyc ze nie przyjdzie jezeli cos to dla Piotrka mozna powiedziec .bo on to organizuje .A wogole to ja mowilam ze my nie przyjdziemy .Z jednej strony to nie ma sie co dziwic ze malo osob bylo ostatnio ,bo trzeba wiecej grać a nie gadać .Sorki bo nie po to sie placi .Na spotkanie towarzyskie to mozna sie spotkac w kawiarni ,Takie jest moje zdanie ,prosze sie nie obrazac .A co do spotkan w maju to ja i Bogdan bedziemy:)Pozdrawiamy

Edytowany przez aaggaa30 o Kwi 10, 2011 - 12:54 PM.
2011-04-10 12:53:00
juliaq Nie chodzi mi o to że ktoś ma sie tłumaczyć , bo nie o to mi chodzi ... sęk w tym że nikt nie napisał że nie przyjdzie , bo jeżeli by tak było to nie wiem czy komukolwiek opłacało by się marnować czas który może spędzić w tym czasie a do tego kase na przejazd ... Tak to wszystko wiąże sie z kosztami więc to nie dla wszystkich jest proste ... zwłaszcza że wszyscy sprawdzaja strone przed wyjściem czy nie ma jakies wzmianki o tym że kogos tam nie bedzie czy spotkania ... Broń boże nie chce żeby sie ktos tłumaczył ale czy trudne jest napisanie ... mnie nie bedzie do zobaczeniakiedys tam bo moim zdaniem nieee ... a co do spotkań towarzyskich ... nie wiem co to ma znaczyc ... mamy sie nie odzywać do siebie ? To jakaś profesjonalna siatkówka ? ... Ja myślałam że dlatego to jest spotkanie Polaków ... żebyśmy mogli sie spotkać ... czasem pogadać z kimś , czy nawiązać przez to jakąś znajomość ... jeżeli przeszkadza Ci że ktoś lubi porozmawiac z ludźmi to ja nie wiem ... w sumie to tak to jest spotkanie zeby grać ale spróbuj grać w milczeniu ... pozdro .. nie mam nic więcej do powiedzenia :p ... a co do tego komu powiedziec to myslałam że graja wszyscy a nie tylko jedna osoba :P
2011-04-10 18:24:00
pilot Uważam, że we wszystkim potrzebny jest umiar i zdrowy rozsądek. Jeśli przede wszystkim będziemy skupiać się by dawać z siebie wszystko podczas gry, to "pogaduszki" nie będą nikomu przeszkadzać.
Idealnie by było gdyby wszyscy informowali wcześniej na forum/ poprzez sms o tym, że nie przyjdą, ale zdaję sobię sprawę że nie wszyscy będą chcieli tego przestrzegać. Jak dotąd nie było problemów z frekwencją, więc miejmy nadzieję, że to był jednorazowy wypadek.
2011-04-10 20:08:00
juliaq Piotrek mi nie chodzi o to żeby kogoś obrazić ... ale nie miłe było to że nikt nie powiadomił na forum albo w ogóle ze nie przyjdzie ... to było nie fair wobec innych bo mysle że jeżeli wszyscy by poinformowali to nikt by sie nie fatygował ;) Pozdrawiam :D
2011-04-10 22:10:00