Fryzjerzy z Coventry i okolic

witam, czy ma ktos namiar na jaks sprawdzona fryzjerke z nuneaton??
Anonim Ja sie ostatnio strzyglam u Hani pod koniec czerwca, z wlosow niezbyt dlugich na bardzo krotkie, tydzien przed weselem mojej siostry, jak to stwierdzila pozniej moja kuzynka dosc ryzykowny manewr, ale ja siadalam na fotel spokojna, wiedzialam ze dziewczyna wie co robi i ze bedzie ok i jak zwykle sie nie zawiodlam :-D :-D
2011-09-07 16:25:00
Pres Enter to save or Esc to cancel
vintage dzisiaj w ramach tematu fryzjerskiego, zobaczylam w sklepie polke, ladnie scieta, zapytalam oczywiscie gdzie ciela wloski, powiedziala ze w salonie Viva czy jakos tak, gdzies kolo Walsgrave, ktos ma jakies doswiadczenia? Bo wiem, ze jedna jaskolka wiosny nie czyni.

pozdrawiam
2011-09-07 21:07:00
nokia555 Przyszlam do fryzjerki Hani z krotkimi,doslownie popalonymi wlosami przez rozjasnianie ,zafarbowala dokladnie na taki braz o jaki mi chodzilo az niewierzylam ze tak dobrze uda jej sie pokryc blond sciela zniszczone i dobrala ekstra fryzurke do mojej twarzy do tego sciela synka i zrobila mu ekstra wzorek za super cene.A atmosfera przemila POLECAM HANIE !
2011-09-07 21:37:00
jola84 Ludzka zazdrosc i te negatywne komentarze na temat Hani sa poprostu nie do uwierzenia. Jak mozna kogos tak profesjonalnego w swoim fachu obrazac!!!!!!!! Juz kilka lat wyprobowywuje fryzjerki w Coventry i moge z cala pewnoscia przyznac ze Hania zawsze staje na wysokosci zadania! Jest zawsze usmiechnieta, mila i otwarta do ludzi, a przede wszystkim ma niesamowity talent!!!!! Serdecznie polecam Hanie wszystkim :-)
2011-09-09 16:24:00
wawa223 Jestem facetem ale polecam. Konkretnie i na temat w dodatku przyjemnie spędzony czas na pogawędkach. Wydaje mi się że chodzi tu o czystą zazdrość konkurencji.
2011-09-09 16:59:00
adam83 moze milo spedzony czas i fajne fryzury do gustu przytnie, nie wiem nie mialem przyjemnosci, ale polecam "Dorote" na Clay lane, mila, do przesady sympatyczna, dla kazdego cos innego.

polecam
2011-09-09 19:22:00
beata1029 rodacy zostawcie juz super Hanie w spokoju ludzie nie macie zajęc domowych cos napewno sie znajdzie w mieszkaniu do posprzatania co ona wam zrobiła ja Hanie szanuje i polecam super fryzjerka .Myśle ze to konkurencja nie macie ochoty to zmiencie fryzjera i po kłopocie.Haniu nie martw sie ja nie zamienie fryzjerki
2011-09-09 19:36:00
maja112 no nie wiem, moim zdaniem to jest bardziej reklama Hani ... w kazdym razie po wpisach na forum bylabym sklonna do niej pojsc, mimo ze wczesniej o niej nie slyszalam, wiec nie wiem dlaczego jej tak bronicie, gdyz nie uwazam aby byla na tym forum krzywdzona:)
2011-09-09 20:12:00
olijka tak to już jest na tym forum. jak chcesz komuś zepsuć opinię, to wystarczy zadać niewinne pytanie na temat tej osoby/firmy, a reszta rodaków za ciebie odwali czarną robotę:/
2011-09-09 21:33:00
vintage chyba przesadzacie, wszedzie weszycie spisek, ja nie jestem zadna konkurencja i bylam scieta lekko mowiac fatalnie (w dodatku nie tylko moja opinia ze wygladalam masakrycznie w tym cieciu). Tez uwazam ze to wyszlo raczej na reklame bo mozna by sie jednak skusic i bardziej dogadac co do szczegolow. Za to teraz zaczynam miec wrazenie ze podobnie jak w watku o marysience, zaczyna sie typowe klakierstwo znajomyych i psiapsiolek. A to zniecheca bardziej niz negatywna opinia jedna czy druga.
2011-09-09 22:22:00
moniczka hej ,dzieki marta12 jestem zadowolona!
2011-09-12 23:01:00
Paoylina Ja bym nie nazwala tego klakierstwem tylko szczerymi opiniami. Ja jestem zupelnie obiektywna osoba i osobiscie jestem bardzo zadowolona z uslog Hani i z kimkolwiek nie rozmawiam, kazdy podziela moje zdanie, zarowno kobiety jak i mezczyzni. Ale mam inne trafione slowo na to co zrobila osoba, ktora rozpoczela ta cala dyskusje - dzicinada. Nie rozumiem ludzi, ktorzy koniecznie musza wylewac swoje zale na forum ;/ Pozdrawiam Hanie :D
2011-09-13 19:58:00
vintage forum jest od wymiany opinii zarowno tych pochlebnych jak i niepochlebnych. Pozdrawiam Krystyne z Gazowni :evil:
2011-09-13 20:34:00
Soniusia59 WITAJCIE POTRZEBUJE FRYZJERA NIE DROGIEGO POLSKIEGO PROSZE DAJCIE ZNAC PILNE!!!:(((
2011-09-14 16:03:00
vintage ceny tutaj sa chyba wszedzie podobne, ponawiam pytanie o opinie o salonie Viva czy jakos tak, boczna od Walsgrave.
2011-09-14 21:30:00