monika_25
Doświadczenie to może za dużo powiedziane, bo zapisałam sie tam tydzień temu...i nadal czekam na pracę;( jestem trochę zawiedziona bo wszyscy w około opowiadają, że w Templine czeka się na pracę 2 dni... no ale coż, może trafiłam na zastój. na pewno wiele dobrego można powiedzieć o pracownikch, szczególnie o panu Janku. jest Czechem, ma żonę Polkę, więc mówi i po polsku,i po angielsku i po czesku. i do tego bardzo sympatyczny i pomocny człowiek. poza tym zastępca szefa to Polak. tylko uprzedzam-lepiej na start pokazać,że coś tam sie gada po angielsku, bo znajomość języka jest wymagana jak właściwie wszędzie. ale potem można już po polsku;)
2010-10-25 23:07:00
Pres Enter to save or Esc to cancel
gromph
ja tam jestem tez zapisany ale tydzien czekam i cisza.... mozliwe ze tam jakis przestuj jest...
2010-12-27 18:18:00
zwierzak
Doświadczenie to może za dużo powiedziane, bo zapisałam sie tam tydzień temu...i nadal czekam na pracę;( jestem trochę zawiedziona bo wszyscy w około opowiadają, że w Templine czeka się na pracę 2 dni...
zarejestrujcie sie w innych agencjach. raz robote bedzie miala jedna agencja, innym razem druga agencja.
2010-12-27 20:56:00
jarucha
ja polecam Parkhouse w Middlemarch buisiness parku, pracowałem dla nich z przerwami od ponad dwóch lat i mimo problemów czasami wszytsko dało się załatwić w miłej atmosferze
2010-12-27 21:19:00
czarnotka
moje doswiadczenie z ta agencja nie jest zle praca byla czasami nawet dzwonili jak juz zmienilam prace i agencje, czasami sie zdazalo ze andy lecial w h... bo mowil ze jutro napewno do pracy a pozniej dzwonil i mowil ze jednak nie potrzebuja, ale to moze dlatego ze ja nie chcialam za minimum pracowac a z tego co wiem to maja prace na zabawkach za min stawke. pracuje tam jeden kolorowy(bo niewiem z kad on jest) i jak mowi ze prace zalatwi to praca bedzie
2010-12-27 22:43:00
sylv77
agencja Templine jest ok. Pracuja dla niej moi rodzice i nigdy nie bylo z niczym problemow. Zawsze wyplacalni ,maja podpisanych kilka duzych kontraktow (zawsze warto sie zarejestrowac). Pracuje tam polak Krzysiek i czech Janek , oboje bardzo pomocni,podchodza z sercem do ludzi. W tym momencie moze jest maly zastoj z praca z powodu okresu po swiatecznego. I mysle ze do lutego moze to jeszcze potrfac. Zarejestrowac sie nigdy nie zaszkodzi. Trzeba pamietac tez o tym by przypomniec sie co jakis czas ;-)
Edytowany przez sylv77 o Sty 02, 2011 - 11:43 AM.
2011-01-02 11:42:00
alicjafinc
Czesc, a czy ktos moze mi powiedziedziec, w ktorym miejscu miesci sie ta agencja. Pozdrawiam serdecznie
2011-01-02 23:07:00
znajoma
czy ktos wie jak teraz z ta agencja?
2013-07-11 12:08:48
tetetka
czy ktos wie jak teraz z ta agencja?
agencja nadal się oferuje - ostatnio widniała oferta pracy w Wellesbourne od 8 do 16:30. stawka minimalna, ale dużo ludzi dojeżdża, więc na pewno byś sobie poradziła ;) wiem że kiedyś do Hinckley i Brosa - Bedworth wysylali, ale nie mam bladego pojęcia jak to wygląda obecnie ;)
2013-07-13 00:09:29
znajoma
aha a wiesz cos o brosie ? szlyszalam ze tam czesci do samochodow produkuja ale nie wiem czy kobiety tez tam przyjmuja? :)
2013-07-13 15:57:31
robert_aga
Jak tam w ogóle można się zarejestrować. Próbuję umówić się na spotkanie, codziennie dzwonię i kobieta mnie instruuje żeby dzwonić następnego ranka przed 9 rano. I tak kilka dni, nie wiem może mam dzwonić przed 8.
2013-07-19 12:13:58