Praca na magazynie w Crick - opinie

Witam, mam pytanie czy któś z Was pracuje może na magazynie z ubraniami w Crick ?? i czy dużo osób jeździ z Coventry ?? Pozdrawiam
andzia2014 I jak wygląda tam praca, czy jest bardzo ciężko?
2015-07-21 12:14:10
Pres Enter to save or Esc to cancel
benek25 ja właśnie sam nie wiem , bo jeszcze tam nie pracuje :)
2015-07-21 12:17:51
spiderko_2 Kiedys tam pracowalem, praca szybka ale nie trudna. Nie wiem jak tam teraz z normami jest ale w moich czasach zaczeli wprowadzac normy 95% i ludzie sie (slusznie) buntowali. Magazyn bardzo duzy, czysty. Czasami byly problemy odnosnie bezpieczenstwa pracy, zwlaszcza gdy pracujacy tam uwczesnie slowacy mieli obiecane przez agencje bezplatny wynajem mieszkania wzamian za wypracowanie wysokich norm - sam bylem swiadkiem paru groznych sytuacji zwiazanych z ich pospiechem.

[img]http://warehousenews.co.uk/wp-content/uploads/2009/09/amt-boxes-on-llops.jpg[/img]

Takimi wlasnie Low Level Order Picker'ami (LoLOP) sie jezdzi.

Prace bym okreslil jako calkiem znosna, o ile normy nie sa przesadnie wykrecone teraz.
2015-07-21 13:17:51
oliwia witam, pracowalam w cricku na nockach. ogolnie wrazenia: niektorzy team leaderzy strasznie chamscy. trzeba wyobic performance zeby brali cie na nastepny dzien... ( minimum performance to 50/h). praca niby w godzinach 6-18/18-6-to sciema, 12 h jest tylko wtedy kiedy jest na prawde busy ( swieta, rozpoczecie roku szkolnego) a tak to po 8 h wysylaja cie do domu ( osoby ktore byly na nockach czesto o godzinie 2 w nocy nie mialy jak wrocic do domu a transportu organizowanego BRAK, nikogo nie obchodzilo jak wrocisz do domu), kiedy poprosilam o jeden dzien off, wykreslili mnie z listy na caly tydzien. za spoznienie odejmuja 15 min z wyplaty, a pierwszy dzien treningu placony jest po 4 tygodniach pracy. co do pickowania bywalo roznie, czasem ciezko znalezc dana rzecz bo wszystko jest pomieszane i trzeba chodzic kilka razy przez cala hale zeby znalezc odpowiednia lokalizacje..
2015-08-24 10:11:27