Szukam pracy w Coventry

Witam serdecznie, pewnie nie tylko ja mam ten problem. Otóż szukam pracy w Coventry magazyny ( przy Voicepicking) doświadczenie mam ale z Holandii, w Polsce również pracowałem na magazynach i produkcji - Czy orientujecie się gdzie mogę uderzać? W wtorek od 8 rano zamierzam rozpocząć pełną parą poszukiwania pracy, w poniedziałek jest bank holiday to akurat wtedy CV po ang porozsyłam sobie również wszędzie gdzie to tylko możliwe, ale czy macie jakieś podpowiedzi? jakieś agencje co mają aktualnie przyjęcia? Proszę o odp.
fikolekkk Siema mam ten sam problem co ty szukam jakiejs pracy w coventry (magazyn/fabryka) ale wszedzie cisza
Moze ktos wie gdzie aktualnie sa przyjecia
2014-05-06 16:17:20
Pres Enter to save or Esc to cancel
graczyking Odwiedźcie First Personel, pracowałem dla nich w Break na nocki, aktualnie są przyjęcia w Lear przez Cip, obok tych agencji jest też Extra personel, z Industriala też mi proponowali stałą prace na popołudniówki.
Następnie staffline i obok quest,
2014-05-06 18:33:14
jacko3231 póki co to mam poumawiane na jutro i na pojutrze interviev w agencjach, jesli chodzi o Extra personnel bylem tam juz pózno nie otworzyli mi nawet powiedzieli zebym przyszedł jutro, ale natknołem się w Pl sklepie na ogloszenie z Aliance Personell na sortowanie przesyłek dzwoniłem i kazali wyslac mi CV to wyslalem. w Cip"ie też mi powiedzieli żebym przyszedł ok 10 rano.
2014-05-06 19:34:23
bartek1993 Mam taki sam problem co wy. Też poszukuje pracy. Macie może jakieś namiary na jakieś miejsca gdzie myje się auta tylko nie coś typu myjki przy stacji, mam doświadczenie tylko nie wiem gdzie się zachaczyć. Może jakieś komisy samochodowe co potrzebują ludzi od tego?
2014-05-06 19:38:38
anna87 Brose...otwierają nowa linie nissana
2014-05-07 09:03:11
jacko3231 To jest w Coventry? Co tam ciekawego jeszcze polecacie ja póki co pracuje przez questa na mięsie w Gommon Factory - najbardziej interesuje mnie Voice speaking, największy problem jest ten że nie mam auto- zostaje mi tylko rower ew. bus
2014-05-10 12:10:51
anna87 Brose ..agencja templine

Edytowany przez anna87 o 11-05-2014 - 17:28.
2014-05-10 18:08:33