loop11
Polecam SN accounts, Szymon i Iza sa bardzo konkretni i elokwentni a rownoczesnie bardzo pomocni. Otwarcie firmy wraz z SN accounts nie zajmie dluzej niz 30 min :-) wiem to z doswiadczenia. Pozdrawiam
http://snaccounts.co.uk/
2013-12-29 00:38:29
Pres Enter to save or Esc to cancel
krysia.krysia
Bardzo dziękuję za pomoc:) serdecznie pozdrawiam
2013-12-29 09:40:35
krysia.krysia
I Szczęśliwego Nowego Roku!....:)
2013-12-29 09:41:59
szarik999
Polecam firme JUKO
Teraz jest promocja I kasuja 50 miesiecznie za rozliczenie firmy ltd bez dziwnych oplat za rozliczanie watu czy za rozliczenie roczne
Ogulnie profesjonalne podejscie I brak problemuw tak ze polecam
Justyna 07910101616
Www.jukobookkeeping.co.uk
Szczesliwego nowego roku
2013-12-30 12:59:11
rosak
Odradzam SN Accounts.
Miałem firmę w zeszłym roku, z Szymonem rozmawiałem normalnie i miałem o nim dobre zdanie. On też podobno cieszył się z naszej współpracy twierdząc, że jestem jego najlepszym klientem ponieważ dostarczam mu czytelne i uporządkowane dokumenty i zawsze na czas. Kiedy jednak zamknąłem firmę, miał zrobić końcowe rozliczenia. Kontakt stał się utrudniony (telefon, mail), umawialiśmy się na rozliczenie przez kolejne pół roku. Twierdził, że teraz nie ma czasu, że ma sole tradera, że nie ma pośpiechu, że żadnych kar nie będę musiał płacić itd. Po ok 9 miesiącach kontakt urwał się całkowicie, nie odpisywał na maile, nie odbierał moich telefonów. Firmę zamknąłem ponad rok temu i ciągle nie mam rozliczenia, nie zapłaciłem Corporation Tax bo nie wiem ile. W sumie zapłaciłem Szymonowi prawie 1000f a teraz muszę zapłacić kolejne 400f innej firmie za dokończenie tego, co on zaczął.
Przykro mi Szymon.
2013-12-30 13:58:43
krysia.krysia
Bardzo Wam dziękuję za pomoc:) Wszystkie informacje są dla mnie b. ważne, pozdrawiam, krysia
2013-12-31 11:50:23
spiderko_2
Nice, profesionalizm pełną gębą :D
Edytowany przez spiderko_2 o 01-01-2014 - 00:36.
2014-01-01 00:35:55
ediaro
Witam. Tez dolacze do niepochlebnej opinii rosaka. Nie polecam i odradzam Szymona. Nie ma pojecia o ksiegowosci...cos tam moze wie, ale to za malo by prowadzic czyjes rachunki. Zle zarejestrowal firme, placilem za duzy vat przez rok. Nie wie co i jak mozna odliczac od podatku.Radze udac sie do doswiadczonych angielskich ksiegowych, w koncu kto jak kto , ale oni zyja dluzej w tutejszych realiach i sa znacznie lepiej wyksztalceni . Pozdrawiam
2014-01-01 21:57:15