pismak
Jestem dziennikarzem I tez interesuje sie sprawa malego Daniela , ale niestety widac Polacy z Coventry nie chca juz o tym rozmawiac .. Szukalem kogos kto znal tych ludzi ale cisza Szkoda
2013-07-11 12:47:34
Pres Enter to save or Esc to cancel
queenfryz
Oj ty pismak to tez masz swoj swiat... Przeciezvpisales w poprzednich postach ze znalazles kogos!! Nie bajeruj...
2013-07-11 13:16:29
grazyna
... człowieku o czym ty jeszcze chcesz rozmawiać, o czym chcesz pisać?! Wydarzyła się wielka tragedia, której nikt nie zapobiegł. ODPUŚĆ SOBIE!!!
2013-07-11 13:20:58
fir3wall
Co racja to racja niektorych spraw nie powinno sie rozstrzasac. Ale z 2 strony mamy swobody obywatelskie i nikt nie zabroni mu pisac o czym chce, a jak ktos przeczyta cos rzetelnego (czytaj np artykul) to moze wplynie to przyszle postepowanie innych niz jakies glupie plotki, gadanie po znajomych itp gdzie tak naprawde nikt niczego nie wie a tylko powtarza i docieka. Na tym polega idea prasy, informowanie ludzi - niestety nie da sie informowac tylko o tym co przyjemne i rozowe bo z tego nic nie wynika na przyszlosc.
2013-07-11 13:52:01
grazyna
Chcesz przeczytać coś - jak to nazywasz "rzetelnego" - użyj wyszukiwarki. Już wiele o tej sprawie napisano. (...) Rzetelnego artykułu po "Pismaku" raczej bym się nie spodziewała.
2013-07-11 14:06:11
ania2019
Stala sie tragedia i nic niestety tego juz nie zmieni. Moim zdaniem rozstrzasywanie całej sprawy w prasie nic nie da życia temu biednemu chłopcu nie wróci.
2013-07-11 16:19:08
pismak
Po kolei . 1 To ze znalazlem kogos kto znal tych ludzi to fakt , ale mimo ze ta osoba sama zaoferowala sie by porozmawiac , to gdy przyszlo do konkretow to wycofala sie bez slowa. 2 Szanowna Grazyno piszesz ze nie spodziewasz sie po mnie rzetelnego artykulu . Kazdy ma swoja opinie , ale chyba to ze chce dotrzec tam gdzie nie dotarli inni piszacy o tej sprawie o czyms swiadczy. Wiele juz przeczytalem o tej sprawie a ja chce dowiedziec sie co Polacy sadza o przyczynach tragedii. I na koniec Ania 2019 PRZEPRASZAM ze wpisalem moj post w twoj watek . Nie chce by byla to dyskusja o tym co ja wpisalem a nie o twojej prosbie , dlatego obiecuje wiecej juz nic nie pisac.
2013-07-11 16:20:24