michas_86
wczoraj wróciliśmy z Newquay w Kornwalii. Szczerze mogę polecić to miejsce bo jest przeurocze :) Tyle ze jedzie sie tam okolo 4,5 godziny, więc skoro planujesz tylko na jeden dzień to wyjazd 5 rano , na miejscu bedziesz okolo 10 i macie caly dzien na zwiedzanie. Powrót najlepiej poznym wieczorem bo i ruch mniejszy i nie tak upalnie (o ile pogoda dopisuje) Pozdrawiam
2013-07-07 11:08:02
Pres Enter to save or Esc to cancel
ania2019
Dzieki serdeczne zaraz sobie popatrze na necie - tak sie wlasnie zastanawiamy czy nie zostac na nocleg a za to pojechac gdzies dalej. Jeszcze raz dzieki wielkie i czekam na inne propozycje :)
2013-07-07 12:09:16
martynika
Ja polecam Dorset! Fajną piaszczystą plażę można znaleźć w Bornemouth (2,5 godziny od Coventry). Niedaleko (około godziny jazdy) jest piękne miejsce Durdle Door, które jest warte zobaczenia.
Super jest też w New Quay w Walii (też około 3 godzin od Coventry). Jest tam plaża, śliczne widoki, można wykupić rejs statkiem podczas którego można zobaczyć delfiny (8 f od osoby).
Co jeszcze... Dover! piękne widoki, spacer wzdłuż klifów...Niezapomniane przeżycie :)
2013-07-07 15:42:00
Agnestst
Polecam Bornemouth. Naprawde szybko się tam jedzie a jest co robić , byliśmy tam dwa tygodnie temu, naprawdę warto. Durdle Door piękne tylko bardzo wiało wtedy tam. Lulworth ciekawa spokojna zatoka. Wszędzie za parking ok 3,50f. Wejść jakiś nie ma , a widoki naprawdę fajne. Pod koniec sierpnia w Bournemouth ma odbyć się Airshow.
2013-07-07 20:09:54
ania2019
Dziekuje Wam Wszystkim serdecznie - Bournemouth mielismy wlasnie na oku i na pewno sie wybierzemy jak nie w ten weekend to przy najblizszej okazji. A byl ktos z Was moze w Weston Super Mare ? Bo nawet mi sie spodobalo ogladajac zdjecia ale nie mam porownania wiec nie wiem czy warto.
2013-07-07 20:57:52
gosia71
Byliśmy tam wczoraj:) Jechaliśmy niecałe 3 godziny z przerwa na kawę. Piękne miejsce:) Tylko, ze byliśmy o godz 11 na miejscu i .....morza nie było:) był odpływ:) ale za to można iść spacerkiem w morze ok 1 km. Przypływ był ok. 15 wiec dzieciaki mogły się kapać. Na początku były trochę zawiedzione ze nie ma kąpieli ale spacer "w morze" to tez atrakcja i sam przypływ tez frajda:) Miasto tez fajne, dużo restauracji i innych atrakcji. Polecam. Ja na pewno jeszcze tam zajrzę:)
2013-07-07 21:28:24
astra2004
najblizej skegness
2013-07-08 09:36:57
ania2019
Ok decyzja podjęta na ten weekend wybieramy się do Bournemouth :) a przy następnej okazji na pewno wybierzemy się w resztę miejsc. Jeszcze raz dzięki :)
2013-07-08 12:32:18
ewa29uk
czesc gdzie mozna tanio wynajac jakies lokum do spania nad morzem hotel , pensjonat lub domek holenderski macie jakies namiary
2013-07-09 13:29:39
emen83
i tu jest problem, ja tez bym podjechal do bournemounth na ten weekend ale wszystko juz pozajmowane. gdzie jeszcze mozna cos zabookowac? macie namiary? dziki
2013-07-09 19:13:18