greg8107
A numer buta tez chcesz znac?
2012-05-30 20:23:00
Pres Enter to save or Esc to cancel
Avalone.
nie maz IQ..co dopiero numer buta.......:)
2012-05-30 20:51:00
madame87
i znowu jakieś uwagi totalnie nie na temat..
no właśnie, ja już postanowiłam wracać i to w najbliższym czasie, teraz ciężko tu na jakikolwiek rozwój, poczucie stabilizacji. trzeba myśleć dalej;) póki się jest młodym i chętnym na nowe doświadczenia;P
2012-05-30 20:59:00
greg8107
Na pewno mam wieksze niz ty i nie produkuje takiego belkotu jak ty.
2012-05-30 21:00:00
madame87
jakiego bełkotu? eh człowieku, jakoś gdy mnie osobiście poznałeś nie byłeś taki elokwentny... może jak stoisz z kimś twarzą w twarz nie jesteś już taki odważny...
2012-05-30 21:04:00
rugby14
madame87 wydaje mie sie że to nie było do Ciebie a do koleżanki :-D
jakiego bełkotu? eh człowieku, jakoś gdy mnie osobiście poznałeś nie byłeś taki elokwentny... może jak stoisz z kimś twarzą w twarz nie jesteś już taki odważny...
8-)
Edytowany przez rugby14 o Maj 30, 2012 - 09:10 PM.
2012-05-30 21:10:00
covboy12
Czesc
niedawno podjolem z zona decyzje o powrocie do Polski. Zajelo nam troche czasu zanim podjelismy ta decyzje ale moge powiedziec ze nie zaluje decyzji.Bylem w Cov ponad 4lata i powiem ze to jest kiepskie miejsce zeby sie osiedlic na stale.Troche przytlacza i nie czulem sie tam super.Wiem ze kazdy ma swoje zdanie,ale gdy stanie sie przed dylematem czy wracac czy nie to trzeba zrobic liste za i przeciw.W Polsce moze nie zyje sie kolorowo tzn zarobki sa jakie sa,ale swiadomosc tego ze otaczaja cie bliscy i znajomi daje duzo,pogoda o wiele lepsza,sezon grilowy trwa dluzej niz dwa Bank Holiday'e :) , jestes u siebie i mozesz smialo w swoim jezyku rozmawiac na ulicy,nawet jesli masz super angielski to z Cov akcentem juz inaczej,a wiemy jacy potrafia byc Anglicy czasami.Ogolnie to chce namawiac tych ktorzy chca wracac,a jesli powiekszy sie wam rodzina jak mi rok temu to juz napewno.Ciezko wyobrazic sobie jak dziecko pojdzie do szkoly,rasizm niestety istnieje a wsrod najmlodszych jest on nawet bardziej widoczny.Jak to mowia wszedzie dobrze,ale w domu najlepiej.... pozdro
2012-05-31 13:21:00