poradnia AAczy

czy ktos sie orientuje gdzie w coventry znajduje sie poradnia AA - najlepiej polskojezyczna .
Z gory dziekuje za pomoc.
spiderko_2 Idź do GP najpierw, ale nie licz na polskie AA.
2012-02-21 00:38:00
Pres Enter to save or Esc to cancel
czarnotka z tego co ja wiem to oni daja tu tabletki jesli ktos ma problem z alkoholem, takie przy ktorych nie mozesz pic bo cos tam sie stanie jak wypijesz (niewiem dokladnie co, ale kolegi ojciec mial ten problem i mu takie dali)
2012-02-21 10:32:00
spiderko_2 Raczej ciężko żeby tabletki kogoś z alkoholizmu wyciągneły, tutaj terapia jest potrzebna. Jeśli język pozwala to proponuję do GP i poprosić o terapię.
2012-02-22 00:36:00
czarnotka wiem ze ciezko ale w anglii wszystko jest mozliwe. zapalenie pluc tez ciezko wyleczyc paracetamolem a go na to przepisuja
2012-02-22 19:54:00
dkny mialem kiedys taki problem, co prawda bylo to lata temu i w birmingham ale dla pewnosci ze wszystko pokumam poprosilem o tlumacza i dostalem, niemam pojecia czy bylby ze mna cala terapie ale jak nie zapytasz to nie badziesz wiedziec
powodzenia
2012-02-23 10:10:00
felix450 Witam wszystkich serdecznie.
Jestem psychoterapeutą i chętnie pomogę: osobom uzależnionym (alkohol, leki, narkotyki, hazard) , współuzależnionym, osobom z syndromem DDA, mającym problem z niską samooceną, nie radzącym sobie ze stresem. Zainteresowanych zapraszam na indywidualną sesję. W planach mam stworzenie grupy wsparcia terapeutycznego.

Termin można ustalić mailowo:felix450@tlen.pl.
2013-04-26 18:49:16
nathan W polskim klubie przy Kosciele w srody sa organizowane spotkania dda i dde wiem bo prowadzi je moja znajoma Kasia teraz niestety jest w polsce wraca za 2 tyg nie znam zadnych namiarow na AA ale Kasia napewno Ci pomoze bo wiem ze ona ma kontakt z ludzmi ktorzy prowadza spotkania aa takrze polskojezyczne podejzewam jak chcesz to moge ci do niej podac nr telefony
2013-04-26 21:08:13