ZAŁAMANIE, BRAK JUZ SIŁ...

CZEŚĆ WAM..
MAM JUZ POPROSTU DOŚĆ.. SZUKAM PRACY, REJESTROWAŁAM SIĘ WE WSZYSTKICH AGENCJACH W NUNEATON I COV, NIKT NIE ZADZWONIŁ.. A CO NAJLEPSZE, PRZED WEEKENDEM DZWONIŁAM DO TEMPLINE I MI POWIEDZIELI ŻE NIE POTRZEBUJĄ LUDZI A WCZORAJ SIE DOWIEDZIAŁAM ŻE ŻONA KOLEGI MOJEGO NARZECZONEGO DOSTAŁA TAM PRACE I WCZORAJ MIAŁA PIERWSZY DZIEŃ, NO KU*WA!! DZISIAJ ZNOW DZWONILAM I ZAS MI BABKA MOWI ZE NIE POTRZEBUJA.. CHYBA SIE URODZIŁAM POD ZŁĄ GWIAZDĄ BO MAM PECHA... MÓWIE WAM ŻE JESTEM ZAJE*BIŚCIE ZŁA.. NIBY MÓWIĄ ŻE STYCZEŃ, LUTY TO NAJGORSZY OKRES DLA SZUKAJĄCYCH PRACY ALE CZEMU JAK JA DZWONIE TO MOWIA ZE NIE POTRZEBUJA A KTOS INNY PO WEEKENDZIE IDZIE DO PRACY BO AKURAT POTRZEBOWALI? AHA NO I WYSLALAM IM NAWET CV NA STRONIE TEMPLINE IDZISIAJ TO ZROBILAM ZNOWU, POKI CO MAM NADZIEJE ZE SIE ODEZWA.. :-( :-(
ania25 HEJ NIE TYLKO TY MASZ PECHA JA JESTEM W TAKIEJ SAMEJ SYTUACJI JAK TY!!!
ZYCZE POWODZENIA
2012-02-07 12:12:00
Pres Enter to save or Esc to cancel
aniama Niestety takich osób jest teraz dziesiątki ,skoro jest ciężko o pracę nie wystarczy zadzwonić do agencji. Z doświadczenia swojego i znajomych wiem , że trzeba sobie 'wychodzić' tą pracę. Proponuję żebyś się pokazywała w agencjach , dopytywała. Ja tak kiedyś dostałam pracę. To są agencje -sami dostają informację z dnia na dzień że jest praca i mają wysłać ludzi. Naprawdę dużo osób w ciągu dnia dzwoni , pyta, rejestruje się do tej samej agencji w której jesteś zarejestrowana. Po Tobie pewnie przyszły dziesiątki osób. Także proponuję kursy po agencjach i to rano , jak tylko agencja się otworzy. Może akurat będziesz miała szczęście ? :-) powodzenia
2012-02-07 23:15:00
dkny mozesz sama zarejstrowac sie na tych stronach:

www.monster.co.uk
www.jobsite.co.uk
www.cv-library.co.uk
www.totaljobs.com
www.reed.co.uk

kozystalem z nich tutaj pracodawcy zagladaja jak i agencje wiec nawet bezposrednio mozna cos trafic
moja obecna prace mam dzieki tym portalom
na niektorych ciagle jest moje cv wiec zdarza sie ze ktos dzwoni nawet teraz pomimo ze nie szukam pracy

nie twierdze ze dostaniesz propozycje od razu wszystko zalezy od kwalifikacji i czego szukasz ale sprobowac nie zaszkodzi

zycze powodzenia
2012-02-10 12:57:00