Olek
Trzeba wyslac aplikacje, tu masz linka: www.coventryairport.co.uk/downloads/job_application_form.pdf
wydukuj i wyslij na adres:
West Midlands International Airport, Coventry Airport South, Siskin Parkway
West, Coventry. CV3 4PB
lub mailem:
pharwood@coventryairport.co.uk
Powodzenia!
Edytowany przez Olek o Sty 21, 2012 - 10:21 PM.
2012-01-21 23:20:00
Pres Enter to save or Esc to cancel
kristofer
Z tego co zauwazylem to jest to niezly walek, trzeba placic zeby dostac aplikacje.
2012-01-22 19:51:00
Olek
Hahaha. Jaki walek??? Aplikacje sa za darmo. Sa zamieszczone na stronie lotniska.
2012-01-22 20:15:00
kristofer
wczesniej przy probie otwarcia stronki niedopuszczalo mnie do odczytu, otwierala sie stronka z forma platna zeby otworzyc wlasciwa aplikacje, ale teraz jest ok, i faktycznie jest gratisowa. Sorki za zamieszanie
2012-01-22 21:09:00
eryk
a tez mozna tam aplikowac o prace na security jak myslicie?
Edytowany przez eryk o Sty 24, 2012 - 08:22 AM.
2012-01-24 09:14:00
tomAsh
Pewnie - aplikować trzeba i to w panicznym pośpiechu:
Coventry Airport provides excellent career opportunities for enthusiastic, customer focussed people.
The Airport environment offers a wide range of job types from Fire Fighters to Passenger Service Agents and from Air Traffic Controllers to Cleaners.
We strive to provide excellence in training and career development as well as being able to offer the excitement of joining a growing regional airport.
We are an Equal Opportunities Employer and do not discriminate on grounds of sex, ethnic origin, nationality, sexuality, marital status, age, disability or religious belief.
Current Vacancies:
Sorry, there are no vacancies at the moment.
Póki co, Cov Airport to nie Heathrow, fakt otworzyli je ponownie, ale litości, co sie może dziać na lotnisku obsługującym wyłącznie prywatne samolociki i Cargo
Edytowany przez tomAsh o Sty 24, 2012 - 07:06 PM.
2012-01-24 20:03:00
spiderko_2
Szału raczej nie będzie, zwłaszcza obecnie gdy ani Wizz ani Thompson nie korzystają z niego. A próbować aplikować to się zawsze opłaca.
2012-01-24 22:36:00
Avalone.
przede wszystkim by starac sie o jakakolwiek prace na lotnisku trzeba miec przepracowane i udokumentowane 5 lat pracy w UK.-to jest podst warunek-wiem to bo staralam sie i moja aplikacja zostala odrzucona-zabraklo mi kilku mcy-wprawdzie to bylo lotnisko w luton i birmingham ale jednak procedury sa te same.powodzenia.ps-aktualnie sa oferty pracy w luton-podst stanowiska -gastronomia*-daleko to fakt-ale jak wiem ze zrodla dosc wiarygodnego-pracownikom ktorzy dojezdzaja sporo (chocby ten dystans z coventry)-takowi otrzymuja profit w postaci discount na bilety-b duzy-po dluzszym okresie pracy -koszta transportu ponosi pracodawca.powodzenia-warto sie dowiedziec wiecej. :-)
2012-01-25 16:04:00