E U MATIC

Czesc Ostatnio wiele dobrego i zlego slyszalem o firmie E U MATIC ciekawe czy ktos z Was moze wiecej napisac na ten temat.
maupa kilku moich znajomych tam pracuje, jak mawsz doswiadczenie cnc i na takie maszyny sie zalapiesz to ok, jak nie to na innych dzialach podobno niezly kolchoz, tak przynajmniej wnioskuje z opowiadan znajomych
2011-09-29 17:45:00
Pres Enter to save or Esc to cancel
andzia85 heheheheh kolchoz;p dementuje;p
2011-11-04 10:17:00
wrzona a własnie, co to za firma? Mąż akurat pracy bedzie szukał, pracował w zakładach lotniczych jako laminater, frezer, tokarz,dłutowacz, szlifierz ala niestety na numerykach nie miał możliwosci pracowac. Czy da rade cos w jego zawodzie znalezc w Coventry?
2011-11-05 07:09:00
marcia hey !
fatal100 możesz napisac co slyszales konkretnie moj maz ma spotkanie w tej firmie w poniedzialek brosze o info pozdrawiam
2011-11-05 09:43:00
hudyadam i jak tam ta rozmow wyglada jakies testy sa ?? pozdrawiam
2011-12-09 12:33:00
andzia85 wypelniasz aplikacje i skladasz,czekasz na telefon,potem rozmowa i testy jezykowe pisemne,podejrzewam, ze proste... obecnie nie przyjmuja nowych...
2011-12-12 11:07:00
master860 Przez jaką agencje tam przyjmują ?
Jakie sa zmiany i stawki ?
2012-02-02 22:10:00
ludzik50 wrzona- 'Czy da rade cos w jego zawodzie znalezc w Coventry? ' -czy to jakiś żart??? Przeca ja się do Coventry tylko z tego powodu przeprowadziłem że tu jest MNÓSTWO pracy w tych zawodach. Obecnie pracuję w firmie na Tile Hill (napisz wiadomość jeśli chcesz dokładne namiary- nie chcę aby firmę nagle zalała fala CV od piekarzy) i wiem, że szukają ciągle do pracy, choć głównie na numeryki to manualne maszyny też jakieś są. Stawki na początek ok 12 funtów na godzinę, potem do 15 ale nadgodzin jest mnóstwo dobrze płatnych i zarobki rzędu 700 do 800 funtów tygodniowo jeśli mąż ma chęć robić ponad 60 godzin/tydzień. Ale nawet jeśli tu na manualne nie będą potrzebować to polecam dać CV na CV-Library i pracodawcy sami do Ciebie dzwonią- ja tak znalazłem.
Pozdrawiam
2012-02-03 19:41:00