Polska Strzecha

ostatnio bylam w swietnej restauracji w Coventry Strzecha bardzo klimatyczna z jednej strony z drugiej bardzo nowoczesna kazdy znajdzie tu cos dla siebie . Ja bylam z dzieckiem na obiadku jedzenie pyszne i jedyny mankament to kelner: chamski i arogancki . Chcac wydac pieniadze chce byc obsluzona w mily i uprzejmy sposob tymczasem tam jak sadze jest to niemozliwe. Czy w Coventry brak ludzi do pracy milych i uprzejmych?
randy Przypomina mi się historia z kaszką nestle kiedy to tysiące ludzi umieszczali posty na facebook o szkle a do końca nie podali faktów. Tu też jest podobnie jedzenie tam jest ok , ceny ok tak że nie ma na co narzekać .
2011-09-03 23:47:00
Pres Enter to save or Esc to cancel
Gr3Gi bardzo dziwne poniewaz ja bylem tydzien temu z dziewczyna i za dwie zupy+ dwa drugie dania + piwko + coca cola zaplacilem 15 funtow . A co do jedzonka bylo bardzo dobre:D jedyny mankament to taki ze dostalismy najpierw drugie potem rosol:D ale kelnerka wciaz nas przepraszala:D bo zapomniala o rosole:D
2011-09-04 09:22:00
vintage Dzisiaj bylam w Strzesze na frytkach i jestem w szoku, pozytywnym, nie dosc ze ogromny talerz wypelniony frytami, porcja dla roslego faceta z duzym apetytem, do tego surowki i ogoraski :) za fryty + piwko z sokiem zaplacilam 4 funty z malym ogonkiem. Takze polecam, obsluga bardzo mila.
2011-09-23 18:16:00
xxxx Wiecie czemu Strzecha jest zamknieta??
2012-01-15 16:11:00