Szukam kierowców C1

Hej,
mam dosyć nietypowy post:)
Szukam kierowców C1 którzy mogliby podzielić się ze mną wiedzą na temat pracy/firm transportowych w Coventry. Nie jest to pytanie typu "szukam pracy". Aktualnie pracę mam, stałą i dobrze płatną jednak nie pasują mi godziny (nocki) ani odległość od domu, dlatego chciałbym zmienić. Szczytem marzeń byłoby dla mnie znalezienie pracy w godzinach 6-14, na 4 dni w tygodniu:)
Oczywiście wiem że nic tu za darmo, chętnie też podzielę się swoją wiedzą, może nie jest zbyt duża ale trochę już tu firm "przeszedłem".
Chętnych do podzielenia się wiedzą zapraszam na forum lub na priv, wymienimy się telefonami, pogadamy.
Pozdrawiam
czikko kierowców autobusów z tego co wiem to potrzebuja. Diutki nawet i 4 dniowe 3 dni wolnego (po 9h,)
badz 5 (7.45h). prawka nie masz to ci wyrobia i zaplaca za to jeszcze
2011-07-21 17:15:00
Pres Enter to save or Esc to cancel
rosak A to ciekawe. Znasz może więcej szczegółów? Jaka firma, czy agencja? Wiem że tych firm przewozowych jest kilka, nie widziałem na żadnych autobusach ogłoszeń (w Londynie np ciągle się ogłaszają). Choć mówią że lepiej wozić świnie niż ludzi (nie obrażając świń :-) ) chętnie bym się podjął takiej pracy, jeśli jeszcze prawko sponsorują.
2011-07-22 02:20:00
czikko Ludzi potrzebuja, sciagaja ich az z Manchesteru. Tam rekrutuje ich agecja. Kwestia Prawa Jazdy. Raz wprowadzaja w zycie opcje; robimy ci prawko ty zwiazujesz sie z nami na dwa lata, raz nie. Ale z tego co wiem, teraz pradopodobne ta opcja jest aktywna bo driverow potrzeba. Musisz mieć prawko angielskie, i karte z punktami. Aplikacje sa w necie i biurze w Cov. Trzeba znać angielski dosyć dobrze.
A z ludzmi to wiadomo sa ludzie i ludzie''. Trzeba byc opanowanym. Tak jak w każdej pracy masz przeglad gwiazd tylko ze z wiekszą rotacją. pozdrawiam
2011-07-25 19:06:00
skorpionik Witam. Z tego co wiem to na nocki z reguły więcej płacą niż na dnie.
Natomiast jeśli chodzi o mnie to ja nie pracuje bezpośrednio dla konkretnych pracodawców , a tylko przez agencje pracy. I ewentualnie w kontekście agencji mogę Ci udzielić wielu rad jak się zabezpieczyć aby nie zostać wyrolowanym i oszukanym. Pozdrawiam, Radek.
2011-07-26 17:24:00
rosak skorpionik napisałem Ci na prv. Pogadamy przez tel. Mnie już raz chcieli wyrolować, pomógł Employment Tribunal.
Co do pracy cisza w temacie..
2011-07-27 11:56:00