Prawo jazdy kategori B

witajcie orienuje sie ktos ile kosztuje kursy jazdy i testy ile bym musial zaplacic ze wszystko i czy jest tu ciezko zdac prawo jazdy
kamilla Powiem co wiem z wlasnego doswiadczenia. OK?
Nie ma czegos takiego jak kurs jazdy. Znaczy w pojeciu polskim. Jak myslisz, ze umiesz jezdzic, to mozesz zdawac. Nie ma wymaganego limitu wyjezdzonych godzin. Jesli chcesz wziac instruktora z samochodem, to naprawde oferta szeroka. Zdaje sie juz od £15 funtow za godzine, ale glowy nie dam. Ja placilam 2 lata temu z AA £22. Ile lekcji potrzebujesz zalezy tylko od ciebie.
Zdaje sie jednak wiekszosc ludzi ma kogos kto ma juz prawo jazdy ponad 3 lata i taka osoba moze tez byc twoim instruktorem. To znaczy: aplikujesz o tymczasowe prawo jazdy, naklejasz "L" na samochod, ktory masz prawo prowadzic i tak mozesz jezdzic z kimkolwiek kto ma pelne prawo jazdy ponad 3 lata. Zdaje sie tymczasowe prawo jazdy jest wydawane na 10 lat.
Zdalam za drugim razem. W Warwick, ktorego kompletnie nie znam. Kierowca ze mnie przecietny, bo mloda nie jestem i nigdy wczesniej auta nie prowadzilam. Sam ocen, czy trudno jest czy nie.

Edytowany przez kamilla o Lis 26, 2010 - 08:55 PM.
2010-11-26 20:55:00
Pres Enter to save or Esc to cancel
greg8107 Samochod musi byc ubezpieczony na ciebie lub musisz byc dopisany do polisy innego kierowcy
2010-11-26 21:49:00
Pres Enter to save or Esc to cancel