Praca w domu, wypisywanie kopert ?!

Heyka znalazlam juz dwa ogloszenie jedno w sklepie drugie w gazecie na temat pracy w domu a dokladniej wypisywanie kopert 160Ł za 100 kopert czy ktos moze sie wypowiedziec na ten temat ? czy jest to jakis kolejny wkret cwanego czlowieczka, czy super szansa na zarobienie dodatkowej kasy, dodam ze niepotrzebują tam dosiwadczenia jedyne co trzeba zrobic to wyslac do nich komperte ze znaczkiem zwrotnym a oni wysyłają wszystkie info.Z gory dziekuje za rady Pozdrawiam :-)

Edytowany przez marcia o Lis 02, 2010 - 09:31 PM.
andzia1303 Kiedys tez dorwalam takie ogloszenie ,rowniez wyslalam koperte zwrotna ,poinformowali mnie ze musze najpoerw wplacic kase(nie pamietam ile to bylo),takze podziekowalam im ;-)
Nie rozpoczynam pracy gdzie musze najpierw za nia zaplacic ;-)
Dla mnie to smierdzi z daleka
2010-11-02 21:37:00
Pres Enter to save or Esc to cancel
marcia dlamnie tez zalecialo sciemą ale na wszelki wolałam sie dowiedziec zanim wogule wysle koperte :) dziekuje za info x
2010-11-02 21:44:00
adam83 trzeba wplacic 35£ depozytu na niby sprzet ktory tobie przesla jak zaczniesz ta prace. to jest wielka sciema.

pozdrawiam
2010-11-03 17:30:00
ewcia00 Marcia ja sie zastanawialam nad roznoszeniem gazet, jakis Cov Evening Telegraph lub cos w tym stylu. Kasa niespecjalna, ale to zawsze cos, no i mozna by bylo z wozkiem pobiegac :-D
Gorzej jakby pogada nie dopisala, co, majac na uwadze ta pore roku, ktora nas dopadla-99% pewnosci :-D
Takze mimo wszelkich checi-jestesmy w d....e :-P
2010-11-03 22:25:00