Praca w Rugby

Witam, mam zamiar przeprowadzic sie do Rugby, ale nwm czy dlugo wytrwam w tym Tesco. Jest w Rugby jakas inna robota niz te Tesco itp? Nie chce potem zostac z palcem w ... :D
ludzik50 W samym Rugby wg Indeed jest obecnie 799 pozycji , czy naprawdę myślsiz że Tesco jest jedynym pracodawcą w całym mieście ???
http://www.indeed.co.uk/jobs?q=any&l=rugby&radius=0
W promieniu 10 mil jest już ponad 1600 miejsc pracy na które możesz sobie aplikować
2015-07-07 17:51:51
Pres Enter to save or Esc to cancel
glor96 dinqu jesli moge Ci cos doradzic z kolei ja to jedz do Halfords do Prologis Park, tam na miejscu jest extra personnel.Jak dobrze gadasz po angielsku to powinienes z miejsca dostac prace, pozdrawiam.
2015-07-07 19:35:14
dinqu ludzik50, dzieki za info. Postaram sie znalezc tam jakis fajny pokoj i przeprowadzic :)

glor96, nwm jaka to praca, ale moja dziewczyna jest troche slabiej z ang, wiec nwm czy by nas przepuscili :)
2015-07-08 17:09:22
glor96 Angielski trzeba miec taki aby zrozumiec szkoleni na wozek puszczane ze slajdow oraz mowione przez assessora i zeby rozumiec komendy systemu w sluchawce.Voice picking, lekka praca z artykulami do domu samochodow, masz prace przez 5 dni w tygodniu.Kazdy idzie na wozki pozniej lub na kartony czyli zbieranie pustych pudel po zamowieniach.Sprobujcie, niby te oferty w indeed sa ale po wybraniu tych wlasciwych zostaje z 5.Pozdrawiam i zycze powodzenia.
2015-07-08 17:24:21
dinqu Teraz pracuje w Tesco na LLOPie wlasnie i tez jestem jako Voice picking, bo wyskakuje na monitorze oraz lektor mowi. wiec mysle ze nie bylo by z tym problemu :) Wyslij post code tej pracy i agencje ktora rekrutuje :)
2015-07-09 16:24:34
she899 Rekrutuje Staffline i Extra Personnel
Halfords coventry prologis park, cv6 4qb
Ja zaczynam w pon przez Extra ;) Pozdrawiam.
2015-07-11 00:24:22