Agencja Quest Employment

Witam, niedawno przyjechałem do Coventry i próbuję znaleść pracę. Podobno agencja Quest Employment na okrągło poszukuję ludzi do pracy przy produkcji jedzenia. Orientuję się ktoś czy jest to dobra agencja, bądź jak wygląda ta praca? Głównie chodzi mi o to czy pracę ma się załóżmy od poniedziałku do piątku czy dzwonią raz na jakiś czas jak się znajdzie jakieś wolne miejsce ;)
abelear Dokładnie to produkcja boczków i jeszcze kilku innych produktów w zależności pod, którą fabrykę się dostaniesz. Jest Bacon i Gammon. Na boczkach podobno atmosfera niczego sobie, w Gammonie za to ranna zmiana robi się coraz gorsza, praca nie jest zawsze. Chyba, że robisz bardzo szybko jak głupi to masz szanse być codziennie, ale już mają swoich pupilków i jest skład praktycznie obstawiony. Praca zależy, czasem lżej, a czasem busy. Ostatnio podnieśli targety przez kilka osób. większość polaków, kilku obcokrajowców, zalatuje teraz trochę wyzyskiem. Jeżeli zaproponują Ci tą drugą fabrykę podobno jest ok wiec możesz spróbować, jeżeli chodzi o Gammona to jest w trójce najgorszych razem z bananami i comagiem. Agencja płaci regularnie, jeżeli jest jakiś problem to masz kase tego samego dnia na koncie tyle że później. To chyba by było wszystko jak masz pytania postaram się odpowiedzieć.

Edytowany przez abelear o 16-08-2014 - 08:59.
2014-08-16 08:58:23
Pres Enter to save or Esc to cancel
tanya Hahaha,to się uśmiałam:))))))Powiedział co wiedział jeden z tych ,którzy chcą kasę za nic nierobienie:))))))))Wyzysk??????????Brak mi słów.Nierobom i narzekaczom proponuję wziąć się za pracę:)
2014-08-16 10:15:37
300zx ...hahaha:D tak samo sie usmialem jak"tanya"jaki wyzysk?jakie targety?....TANYA....skad Ty jestes? i czy jestes normalna? i zmien nick na "tania"dziwke do zapierdalania bo do tego chyba dazysz... jesli kolega ma zamiar pojsc do agencji Quest Employment to idz smialo tylko idz na becony bo tam praca podobno wyglada normalnie... robisz w jednym tepie i ciagle to samo...i nic innego Cie nie interesuje....na gammonach...szkoda slow..jedna zmiana probuje zrobic caly target...druga idzie do domu bo nie ma co robic....chora atmosfera...jednego dnia gonia Cie i kaza robic Ci coraz szybciej a drugiego masz wolne bo nie ma pracy....tak ma wygladac praca?bicie rekordow dla chorej satysfakcji?podnoszenie targetow tylko po to aby nastepnego dnia robic coraz wiecej za te same pieniadze?to jest dopiero smieszne....
2014-08-16 11:34:09
bender261 Nie znam tej agencji i nigdy tez nie pracowalem w zadniej z tych fabryk ale mimo wszystko wydaje mi sie ze abelear ma racje a pani tanya powinna zachowac swoja opinie dla siebie odnosnie kolegi powyzej. Idac do pracy nie idziesz po to zeby sie zajechac ale zeby pracowac i zarabiac na zycie wiec niema wiekszego sensu proba wykazania sie i podnoszenie norm bo w koncu to i tak odbije sie na wszystkich, to po pierwsze. Po drugie pracowalem ok 7 lat temu na bananach i musze powiedzec ze tam tez kobiety mialy wiele do powiedzenia pomimo ze mialy duzo lzejsza prace od mezczyzn na automatycznych liniach. Dla przykladu powiem ze facet musial w krotkim czasie rozwalkowac dwie-trzy palety kartonow z bananami a dwie panie siedzialy sobie i tylko je ukladaly na lini. Gdy facet chcial sie zmienic wczesniej to bez zadnej potrzeby zaczynaly z niego drwic i opowiadac jakies brednie ze przyszedl tu do pracy a nie odpoczywac. Z tego doswiadczenia wiem jaka jest wiekszosc ludzi w takich firmach i nigdy do takowej nie powrocilem bo pieniadze marne a pracujesz za trzech. Pani tanya zapewne jest team liderka lub jeszcze wiekszym leniem dlatego ma tak duzo do powiedzenia. Pozdrawiam.
2014-08-16 11:36:37
apfel Tak obiecali polakom kontrakty supervisora i szaleja szczegolnie ten z pierwszej zmiany.Totalna porazka,kompletny brak organizacji.
2014-08-16 12:13:11
maciekcoventry z przykroscia przyznaje wam racje bo wiem jak tam jest zwlaszcza w gammon robia z ludzmi co tylko chca bez zwazania na ludzkie bezpieczensto
2014-08-16 17:39:34
peicei1909 dziękuję bardzo !:) będę miał to na uwadze ;)
2014-08-16 18:06:13
abelear Pytaj o bekon opinie ma przychylniejsze, a jak Ty Tanya jesteś polską Chinką to proszę Cie bardzo jak lubisz ten fetysz. Kiedyś dzienny plan był 20 ton teraz prawie 50 i to tylko dla pierwszej zmiany. Debilizm.
2014-08-16 19:21:52
tanya Poziom inteligencji poniżej normy.Określenie :tania dziwka bezczelny chory typie świadczy o tym co reprezentujesz.Nie wiem czy wiesz,ale takie zachowanie typowe jest dls ludzi twojego pokroju.Mam nadzieję,że jęzor ci zgnije,a moderator wie co zrobić z twoimi pseudoporadami.Target i brudny jęzor!
2014-08-16 23:39:51
pozeczka kiedyś pracowałam w Holandii i było tak samo - skoro polaczki się prześcigali w tym, kto potrafi zrobić więcej i przekraczali normy zamiast pracować tylko tyle ile trzeba, to normy się podniosło - skoro chcą robić więcej za te same pieniądze, to jakże tu nie korzystać z tej możliwości? sami sobie taki los gotujemy, niestety, później wszyscy cierpią za kilku nadgorliwych :/
2014-08-16 23:44:33
300zx Inteligencja (od łac. intelligentia - zdolność pojmowania, rozum) – zdolność do postrzegania, analizy i adaptacji do zmian otoczenia. Zdolność rozumienia, uczenia się oraz wykorzystywania posiadanej wiedzy i umiejętności w sytuacjach nowych. Cecha umysłu warunkująca sprawność czynności poznawczych, takich jak myślenie, reagowanie, rozwiązywanie problemów...hmmm...ten opis raczej nie pasuje do Ciebie;D
2014-08-17 09:27:08
300zx inteligencja jak widzisz nie polega na utrudnianiu sobie zycia...za to inteligencja wykaze sie Twoj pracodawca, ktory spostrzeze co sie dzieje, przeanalizuje to i zwiekszy Ci norme;)i tak oto ten inteligentny czlowiek bedzie mial wiecej za mniej....Ty znowu dasz mu wiecej.... on Tobie....ty mu....on tobie....ty mu...i tak w kolko....on bedzie mial kolejne miliony a Ty dalej 6.31£na godzine,a pracy 3razy wiecej niz na poczatku:D
2014-08-17 09:35:23
olanta2303 ja pracuje na starym zakładzie :) i jest super nie ma jakiegoś targetu robimy od 35-38 wózków i 21.45 agencja idzie do domu. oczywiscie płacą ci jak bys siedział do 22.. ja teraz staram sie o kontrakt byłam na interwiu wiec polecam ci starac dostac do mnie do firmy potrzebują jeszcze na kontrakt pare osób :) A co do gammona nie wypowiadam sie bo nie widziałam ale za to słyszałam że nie licho tam jest :) powodzonka !
2014-08-19 08:49:50
kosmal Dobra praca, ale na poczatek. Pracowalem półtora miesiaca i w porownaniu z praca w zakladach miesnych w niemczech czy holandii gdzie pracowalem w sumie 3 lata, to praca w gammon facotry to smiech na sali:):):) to prawda, ze ostatnio wprowadzili targety, ale nawet jesli by dwukrotnie je teraz zwiekszyli to i tak jest to do ogarniecia z przyslowiowym palcem w dupie:) Jakie pupilki ?? pracownicy kontraktowi maja zagwarantowany caly tydzien pracy, ale i agencyjni pracuja od poniedzialku do piatku, a jedynie nieliczni m.in kobieta 150cm wzrostu niesiegajaca moze byc odwolywana. WIduje sie codziennie z ludzmi, ktorzy przyjmowali sie ze mna z czerwcu i codziennie pracuja, wiec o czym mowa, ze jest to stala praca tylko dla najlepszych hehehe. Pieniadze w nocy z czwartku na piatek masz na koncie, choc zdarzaly sie problemy z ich brakiem, ale w nastepny piatek wszystko bylo uregulowane, a nie jak ktos wyzej napisal, ze tego samego dnia :) Jesli masz wiecej pytan napisz na priv
2014-08-20 06:25:30